Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz, az olyan csövese...

Mit gondolsz, az olyan csövesekről, akiknek van kutyája?

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 07:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
22%

Nem karoltam fel senkit,mert nem vagyok abban a helyzetben.

Az eredeti kérdéstől egy kicsit már elkanyarodtunk,de öszefogással nagyon sokat lehetne a szegénység ellen tenni,persze nem lehet mindenkin segíteni.

Azért a felső 10 ezer csinálhatna pl.egy alapítványt a szegényekért és lehetne sokaknak segiteni belőle.

Amerikában pl.a világsztárok dollár milliókat adakoznak a szegénység mérséklésére.

Na de ha abból indulunk ki,hogy ahhoz hogy gazdagok legyenek, nagyon sok szegény emberre van szükség,és már is érthető,hogy pl. Magyarországon miért nem akar a kormány jólétet(nem csak a Fidesz az előzők is)

Mert akkor a vezéreknek kevesebb jutna pár milliárddal.

2020. szept. 15. 11:34
 22/34 anonim ***** válasza:
62%

Azt ugye tudod, hogy az alapítványok 90%-ában megy a lehnagyobb lopás? Nem fogok neveket írni, de volt "szerencsém" látni.

A másik: a szegénységben is van 2 kategória. Akik önhibájukon kívül kerültek olyan helyzetbe (bár ők dolgoznak és küzdenek) és azok, akik a semmire szülnek x gyereket és sosem szerettek dolgozni. Ebből van több. Utóbbiaknak miért kellene segítenie bárkinek is?

2020. szept. 15. 11:45
 23/34 anonim ***** válasza:

Hidd el én sem a beltenyészes kisebbségnek segítenék.

Sajnos igen az alapítványokban sem lehet bízni,na de kiben lehet akkor? Ahol ember van ott mindig lesz élősködő is.

2020. szept. 15. 11:56
 24/34 anonim ***** válasza:
59%
hát ja, kérdező, felelőtlenség, de ha amúgy olyan felelősségteljes és gondolkodó ember lenne, nem csövezne hanem lenne értelmes élete...
2020. szept. 15. 12:01
 25/34 anonim ***** válasza:
79%

Senkiben sajnos. Én "ismerem" azt az 1 hajléktalant, meg 1 rászoruló családot. A ruhákat pl.nekik szoktam elvinni, meg a nagyszüleim halála után nekik adtam egy csomó edényt, háztartási cikkeket, bútorokat, szőnyegeket. A férfi ruhákat pedig elvittem annak a hajléktalannak (már amennyit el tudott tenni). Alapítványnak sosem adnék (pláne nem pénzt), mert nem bízom bennük. Ugyanúgy állatmenhelynek sem adományozok soha pénzt, tápot veszek vagy azt amire épp szüksége van a kutyáknak.

Plusz így el tudom dönteni, hogy kinek adományozok, mert ők valóban rászorulnak, apuka meg anyuka is dolgozik mint állat, de alig van pénzük, 1 gyerek van. Nekik szívesen segítek, de azt nem szeretném, hogy egy rakat cuccot szétdobáljanak az élősködők között egy zsákfaluban, ahol eladják pl.

2020. szept. 15. 12:52
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Hogy olyan csövesek, akiknek van kutyája.
2020. szept. 15. 13:32
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Van legalább, ami élteti, és önmagán kívül legalább foglalkozik mással is, és talán az a valaki viszontszereti.
2020. szept. 15. 17:41
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülök neki, hogy legalább van neki egy szerető társasága, mert az itt válaszolgatóakból ítélve, a kutyára igen, de emberekre úgyse nagyon számíthat szegény.
2020. szept. 15. 17:59
 29/34 A kérdező kommentje:

"és azok, akik a semmire szülnek x gyereket és sosem szerettek dolgozni."

És a gyereket meg leszarjuk ezek szerint.A csöveseknek is van esélyük megint talpra állni, de a többség csak tovább tengődik.Lehet seggfej vagyok, de az hogy magányos vagy nem egyenlő azzal, hogy kutyád is lehet.Néha még egy közép rétegű családnak is gondot okozhat, a drága orvosi ellátás a kutyának.Nekem nem nagy szokásom le állni beszélgetni a csövesekkel, nem ítélem el őket meg semmi, mert nem ismerem őket.Azt meg nem értem, hogy miért pontozták le, azt aki azt mondta, hogy a kutya nem tudd ellene tenni, de a csöves igenis.Azzok akik lepontozták elmondhatnák miért.(Nem szoktam soha senkit lepontozni, hálás vagyok, amiért az emberek szánnak rá időt, hogy válaszoljanak.Plusz pont azért kérdeztem, hogy megismerjem mások szempontját is.)

2020. szept. 15. 18:42
 30/34 anonim ***** válasza:
Én sem állok le csövesekkel beszélgetni, ez az 1 hajléktalan van, akivel szoktam, mert valamiért szóba elegyedtünk és azóta megmaradt a jó viszony.
2020. szept. 15. 19:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!