Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondolsz, az olyan csövese...

Mit gondolsz, az olyan csövesekről, akiknek van kutyája?

Figyelt kérdés

2020. szept. 15. 07:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
76%
A gyerekeknek meg ott lenne lehetősége pl.tanulással kitörni a szarból, de ők is inkább másoktól lopnak, másokat vernek el, idős embereket rabolnak ki. Szóval nem, azokat sem sajnálom. A rendes, tisztességes, dolgozó családok gyerekeit sajnálom és nekik segítek is, ha tudok.
2020. szept. 15. 19:28
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 és fél évig voltam hajléktalan. Itt mindenki nagyon okos látom. Nap mint nap életem része volt a kifosztás. Az meg se fordult egyik okosnak sem a fejében azért tart a hajléktalan ember kutyát hogy ki ne fosszák! Rohadt nehéz volt belőle kimászni! Soha életemben nem ittam alkoholt! De ha az ember beteg, lerobban hogy másszon ki a sz@rból? 2 fajta hajléktalan van. 1.) Legalja: részeg, szaros, húgyos alkoholista.

2.) Elit: tiszta, dolgozik. Meg nem mondod róla

A havi átlag fizetés jelenleg kb. 140 ezer forint.

Egy havi albérlet kis garzon kb. 100+rezsi + minimum 1 havi kaució.

Aruljatok már el nekem hogy ebből a gyenge fizetésből hogyan lehet ezt megoldani? Szamoljatok már egy picit!

A hajléktalanoknak nincs anyuci apuci aki segít!

2020. szept. 18. 20:46
 33/34 anonim ***** válasza:

bérelhetsz csak szobát, meghúzhatod magad ismerősöknél, mehetsz olyan helyre ahol szállás is jár az álláshoz. amúgy jó, igen, persze, te biztos nem tettél semmi rosszat, hogy lementél csövesbe, csak felvetted azt a devizát, mert gondolkodni nem olyan vicces, mint felvágni a hitlre vett mindennel...

nekem felfordul a gyomrom, és ráírok a helyi állatmentő szervre, hogy hol, kivel, milyen fajtájú/színű/méretű kutya van, nagy eséllyel valaki kétségbe esetten keresi az elrabolt családtagját...

2020. szept. 18. 22:34
 34/34 anonim ***** válasza:
Ide figyelj te nagy tudású! Én nem a deviza miatt lettem hajléktalan! 2 gerinc műtétem volt és elrontották. Lerobbantam! A családom nem toleralta! Így kerültem utcára! Nincsenek ismerősök, barátok, haverok! A mai napig mindenki úgy kerül mintha fertőzö beteg lennék! Pedig jelenleg 2 ingatlanom is van azóta! A szoba is havi 80 legalább+ 2 havi kaució! Számolj egy picit. Egy csöves szerinted hogy tud ennyit össze szedni?
2020. szept. 19. 08:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!