Gyakorifüggő vagyok, ments ki innen!! Hogyan hagyjam abba???
Figyelt kérdés
Nem bírok leszokni, itt élem ki a szociális élet iranti vágyam :( segítsetek! ♡2020. szept. 12. 09:30
14/15 anonim válasza:
Úgy, hogy minden bántó provokáció nélkül tiszán leírod a válaszod, amihez hozzátudsz szólni, és azt tapasztalod, felesleges, mert lepontoznak, lehet hogy már belekerültél ebbe az örvénybe, mert ha pozitív visszajelzéseket kaptál volna, nem latnád a függőségedet, nem merülne fel benned a menekülés vágya. Érzed, hogy felesleges válaszolnod, egodat nem táplálják zöld kézzel, úgy érzed nem értenek. De ekkor még van egy út, hogy jól érezd magad, csak ki kell tapasztalni. Ha a többség szid egy kérdezőt, akkor te is szidd, így leszel te is a hiénák tiszteletreméltó tagja.
15/15 anonim válasza:
Ha még mindig durván függő vagy, fordulj szakemberhez inkább! Én tudom miről beszélsz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!