Melyiket tartjátok idős embereken szimpatikusabbnak?
Figyelt kérdés
HA úgy öltözik mint ahogy az ő fiatalkorában divat volt, tehát ilyen 60-70es évek stilusa,vagy ha modern,fiatalos (sportcipő,farmer stb) öltözéke van?ma 10:46
1/9 anonim válasza:
Mindenkihez más illik. De ha valaki 70 évesen 20 évesnek akar kinézni, az irritál. Tudni kell méltósággal idősödni, ami nem egyenlő az öreges, elhanyagolt öltözködéssel.
2/9 A kérdező kommentje:
1# az 20 evesnek kinezni akarás, hogy elmegy egy ruha üzletbe új ruhát venni, és kb csak mai stilusut talál?
Én értem mit akarsz mondani,de lássuk be,nem olyan nagy a választék már az ő divatjukbol
ma 11:37
3/9 anonim válasza:
Arra gondolok, amikor kifejezetten pl. tinilányosan akar öltözködni egy idős nő, miközben már egyértelműen nem áll jól neki. Azért egy ruhaboltban lehet kapni ízléses, modern, de idősek számára is vállalható ruhákat ís.
4/9 anonim válasza:
#3 De mi közöd hozzá, hogy mi, és hogyan áll egy emberen, amíg nem neked kell hordani? :D
5/9 A kérdező kommentje:
3# de én most nem ilyenekre gondolok,hanem egyszerűen hogy modern stílusú ruhakat vesz
ma 12:27
6/9 anonim válasza:
#4 nyilván nem szólok senkinek emiatt xd, sőt másokkal se fogom kibeszélni, de véleményem belül azért lehet. Szimplán fura, ha valaki nem érzi, hogy pl. haspóló, mininadrág már nem hozzá illő. Persze nyilván, ha ő jól érzi magát benne, akkor ok, de ez nekem kicsit éretlen személyiségre utal, aki nem tudja elfogadni, hogy múlik az idő. Ellenben az kifejezetten tetszik, ha egy idős is vidám színeket hord. Nem az zavar, ha valaki fiatalos akar lenni, csak az furi, ha próbálja nevetségesen letagadni, hogy már 50 éve nem tini.
7/9 anonim válasza:
én kevés olyan időst látok, akik 60-as 70-es évek divatja szerint öltöznének, hiszen ilyen cuccokat már nem könnyű szerezni. Általában vagy olyan cuccokban járnak, amik sose lettek volna divatosak, vagy új ruhákban, amik aztán vagy illenek hozzájuk, vagy nem.
8/9 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb, aki fiatalos, mert azzal általában lehet is beszélgetni, nem maradt le a korral.
9/9 anonim válasza:
Én azt utálom, amikor valaki szarul érzi magát egy rohadt kényelmetlen ruhában, csak mert az az elvárás vagy mert azzal akar kitűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!