Facebookon gyászolás? Mi a véleményetek erről?
Már régebben is történt ilyen, és elég furának gondolom az egészet.
Azért most jött elő bennem megint ez a kérdés, mert szüleim egyik barátjának a felesége váratlanul elhunyt.
Kirakott a férj egy posztot arról, hogy mikor lesz a temetés, és mindenkinek előre megköszönte, aki el fog menni. Ott írták neki, hogy részvétük, ami még oké.
Viszont az, hogy a saját idővonalára kirakják, hogy jaj nekik mennyire hiányzik, meg beállítják a hölgy képét (amin esetleg velük van), az szerintem már gyomorforgató.
Nektek erről mi a véleményetek?
Olyan mintha önmagàt sajnàltatnà.
Én is lattam olyat hogy tudatnak megosztanak halàlhirt temetés id.pontot, de ilyen önsajnaltatàssal nem talàlkoztam még sehol
A halálhírt vagy a temetés idejét posztolni szerintem teljesen normális. Viszont facebookon siránkozni napokig,hetekig idézetekkel meg szomorú videókkal már tényleg csak önsajnáltatás. (off:a másik ilyen a szerelmi téma,ott is rosszul vagyok ha valaki facebookon éli ki a szakítását)
Nekem a facebookra se lenne kedvem felmenni nem hogy még posztolgatni mindenfélét. Bevallom még a fekete profilképet meg a gyertyás képet se tudom nagyon hova tenni,nekem semmi hangulatom nem lenne ilyesmihez sem.Persze erre még azt tudom mondani,hogy oké a korábbiakkal ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!