Miért csak nőkkel szemben elnézőbb a társadalom, ha nekik van kisebb mentális problémájuk?
Figyelt kérdés
Érdekes: csak női oldalak és havi újságok foglalkoznak vele, a férfi meg kiszorul a munkaerő piacról.2020. szept. 10. 11:32
11/13 anonim válasza:
Egyébként pont ezzel a problémakörrel (is) foglalkozna a gender szak, amit sikerült kiutálni...
12/13 anonim válasza:
Valamilyen szinten szerintem evolúció is bele segített, mivel a pasiknak általában "védeni" kellett, ami valamilyen szinten tovább ment.Csak nem állatoktól/természettől kellett félteni, hanem maga a pénzügyi stabilitással kellett "bevédeni" úgymond a családot.Szerintem amúgy a magyarok többsége rideg, elkezdesz sírni, legyél pasi vagy nő, többség csak nézni fog, hogy most mi a szar van.Én eddig egyszer sírtam el magam mások előtt, na milyen kommentet kaptam."Na mi van, megvan a mikulás." Bevallom, hogy ez még 7.osztályba volt, de valahogy ez nagy nyomot hagyott.
13/13 anonim válasza:
Nem elnézöbbek a nökkel. A nökbegy munkahelyen kb kinyirják egymast. Mennek az utálkozások pletyka fúrások.
A pasik meg joforman egesz nap poenkodva dolgoznak meg kézfogàs meg stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!