Ha valaki nem szereti a másik ember közelségét, ő hogy bírja a tömegközlekedést?
Figyelt kérdés
ma 19:19
1/20 anonim válasza:
Szarul. Ha tehettem inkább mentem gyalog vagy biciklivel, aztán vettem kocsit.
2/20 anonim válasza:
Én nehezen bírtam. Nagyon sok energiámat emésztette fel, hogy elfogadjam: mivel közlekednem kell és ez a leggazdaságosabb megoldás, el kell viselnem a többi embert.
3/20 anonim válasza:
Füles segíthet, azzal legalább a hangzavart lehet tompítani.
5/20 anonim válasza:
Autóra váltottam! Még akkor is megéri, ha anyagilag kevésbé... csak ne kelljen elviselnem a tömeget, a bűzt, a hangzavart, a cigókat.
7/20 anonim válasza:
Tök mindegy hány hülye van autósban, a kérdés az emberi közelségről szólt, mint zavaró tényező.
8/20 anonim válasza:
6# Ez igaz, csak arra akartam rávilágìtáni, hogy autóval is ugyanakkora stresszfaktor, mint busszal utazni. Bunkók mindenhol vannak.
9/20 anonim válasza:
Nekem nem a másik emberekkel van bajom, hanem a suttyó állatokkal. Ha valaki csak ül és néz maga elé, akkor nem zavar, hiába másik ember.
10/20 anonim válasza:
Nekem a tömegnyomorral van bajom, vagy aki büdösen száll fel, vagy aki kiabál, agresszív. De mostmár vannak talán ilyen őrök, vagy mik.. Dehát elég komformista ember vagyok, így muszáj kompromisszumot kötni, nem fogok kilométerek gyalogolni. Mi vagyok én, gyalogló Gizi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!