Miért mosolygok akkor is, ha nem akarok? Hogyan szokjak le erről?
Nincsenek barátaim, a családommal ellenben iszonyat ritkán mosolygok. (Ez a valódi énem)
Nagyon idegesít engem, hogy amikor valaki szóba áll velem pár percre, akkor már kényszeresen mosolygok és tudom, hogy nem kellene mindenen nevetni (és hasonlók). Hülyének érzem magam, ez megy már évek óta és önmagam akarok lenni, aki ritkán mosolygós. Most, hogy ezt leírtam, eszembe jutott, hogy régebben anyum haverjai szóltak rám, hogy mosolyognom kellene, bár ez nem érintett meg akkoriban, hanem évekkel később csak úgy megváltozott a viselkedésem.
Hogyan vegyem rá magam, hogy ezt az idegesítő cselekvést abba hagyjam?
Még mindig szánalmas vagy ezzel az attitűddel. Mellesleg te vagy az, aki ráerőszakol másokat a mosolygásra.
Ahm.. Igen. Megesik, hogy félre olvasom, mert 3 éven keresztül angolul kommunikáltam az interneten.
Ha jobbá teszem ezzel az egoista lelkedet, akkor bocsánatot kérek. Remélem, nem vagy több 14 évesnél.
"Senkinek sincs kedve beszélgetni egy savanyújóskával, de egy mosolygós, vidám egyénnel, na, az aztán jöhet."
Ő nem a párkeresésre hajt. Nem leszokni akar a mosolyról, csak nem kényszeresen mosolyogni, hanem természetesen, ahogy jól esik neki.
Nem lesz morcos attól, hogy NEM FOG kényszeresen mosolyogni állandóan.
Teljesen félreérted a kérdezőt, úgy érezheti ráerőlteted saját magad, és én is ezt érzem belőled. Nem figyelsz a problémájára, figyelmen kívül hagyod amit érez, és csak azt mondod ami szerinted jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!