Egyes nőknek miért jó érzés lealázni, kicsúfulni egy férfit akinek párja van és nem is próbálkozott?
Soksok évig nem volt senkim, mindenki visszautasított. Hamar megtanultam hol a helyem a párkapcsolati ranglétrán a visszajelzésekből, a visszahallott barátnős beszélgetésekből. Egy ideig hagytam is az egészet majd megtaláltam a páromat.
Eszembe sincs azóta senkivel kikezdeni. Mégis egyes nők szóbahozzák a dolgot, mintha én akartam volna valamit teljesen ártalmatlan helyzetekben. Például voltam egy konditeremben ahol a pultos lánynak oda kellett volna jönnie szólni nekem, hogy otthagytam a pénztárcámat. Saját fülemmel hallottam, hogy vitatkozik a kollégáival, hogy jöjjenek oda ők hozzám, mert idézem “én ahhoz biztos nem megyek 2 méternél közelebb”. Hát nem is randira akartalak hívni kisszivem! Nem értem miért keveri bele valaki a kinézetet ilyen helyzetbe. Vagy a munkahelyemen előre szoktam engedni vagy fogni a liftet a kolleganőknek. Aztán hallottam hogy “az az ocsmány pasi azt hiszi ezzel az udvariaskodással majd elér nálam valamit. Örülök hogy nem hányom el magam az alatt a két perc alatt amíg egy helységben kell lennem vele”.
Saját magamat is egy visszataszító ocsmány férfinek tartom. Kihoztam amit tudtam, jól öltözök, ápolt vagyok, jó illatú, “hollywoodi fogsorom van” stb. Pl a barátnőmnek is rondának tart, saját maga mondja, hogy mindig a ronda férfiakhoz vonzódott. Jókat nevetünk ezen.
Miért van ez hogy nem próbálkozok nőknél de mégis át kell élnem kvázi a durva visszatutasításokat? Mire jó ez nekik? Ahelyett hogy kölcsönösen békénhagynánk egymást?
Úristen.... rossz volt olvasni...
Mindenkinek megvan a párja, te megtaláltad, mással ne foglalkozz... ezek a nők saját magukat minősítették, nem téged
Van jópár ilyen nő, akik szabályosan arra élveznek, hogy kcsögök férfiakkal.
És valóban, semmi közeledést nem mutat feléjük az ember, azok meg azt hiszik, hogy házassági ajánlatot akarsz tenni.
Bár gondolom nekik is szóltak be hasonlókat férfiak, gondolják jó megoldás a többi 5999999999 férfinek beszólni.
Ha jobban megfigyeled, nem túl értelmes emberkék ezek.
Mert azt hiszik hogy mindenki dugn1 akar velük.
Ha kedvesek veled, akkor biztos majd szerelmes leszel beléjük.
Az én munkahelyemen is van egy pasi, nagyon csúnya de kedves, kávét visz az irodista csajoknak, stb. A háta mögött őt is elhordják mindennek.
Szerintem legközelebb ha meghallod hogy kicikiznek, mondd meg az illetőnek hogy "Lehet csúnya vagyok, de te még nekem se kellenél. Ne hallucinálj légyszíves."
Vagy valami ilyesmit.
Legalább beégeted az illetőt.
Ha nem akarsz beszólni akkor meg hagyd őket. Nem kell udvariaskodni se ennyire. Látod, hogy senki se értékeli.
"Saját magamat is egy visszataszító ocsmány férfinek tartom."
Miért????
Most őszintén.
Hájas, nagy seggű, lógó hasú ember vagy?
Arcodon valami nagy, rikító bőrelváltozás van? Fél arcodat beteríti egy szőrös májfolt? Vagy tele van szemölcsszerű dudorokkal az arcod?
Mást nem is nagyon tudok elképzelni, ami egy férfit rondává tesz. Mondom ezt férfiként.
Ha meg munkahelyemen ilyet mondana rám valaki, hát őt biztos soha sehol nem engedném előre és nem fognám neki az ajtót. És általában véve úgy viselkednék a kolléganőkkel, hogy felőlem föl is fordulhatnak. Szerintem te nagyon udvariaskodsz, ezt hiszik udvarlásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!