Hülye vagyok és ocsmány, hogyan fogadjam el magam?
"Higgyétek el, hogy az IQm azon a vékony mezsgyén áll, amikor mások képességeihez viszonyítva még képes felfogni a korlátoltsagát"
Ha ezen a vékony mezsgyén áll, akkor a többségnél jóval értelmesebb vagy.
Az első világháború kezdő és végdátumát nagyon sok intelligens, magas iskolai végzettségű ember sem tudja, pl. a közvetlen környezetemben tudnék mondani kapásból ilyen orvost, matematikust és tanárt is. Mert őket nem érdekelte, elfelejtették. A hírességek neveit meg én sem szoktam tudni, mert nem érdekelnek.
9:
Mondjuk a képen lévő ember nem lenne ronda, csak kövér, ezért a feje is az, meg pattanásos. Fogyás + pattanásokat kinövi.
"Ha ezen a vékony mezsgyén áll, akkor a többségnél jóval értelmesebb vagy."
teljesen egyetértek. én már szinte alig kommunikálok valakivel, mert rá kellett jönnöm, hogy a többség szimplán DEBILL.
munkahelyen is egyszerű kérdésekre nem tudnak válaszolni.Kérdezek valamit és másra válaszol. ez teljesen általános.
Az, hogy van rálátásod önmagadra, egyáltalán elgondolkozol, hogy milyen vagy, hogy lehetnek hibáid, ez már egy óriási teljesítmény.
A legtöbb ember max. azon gondolkodik el, hogy mit egyen aznap vacsorára.
hogy hogy nézel ki, ahhoz nem tudok hozzászólni, de hogy nem vagy sötét, az biztos. a háborúkat én is csak évszám szerint tudom, szerintem ennyivel már el lehet boldogulni értelmiségi körökben is.
Szerintem olvass, már ha leköt az olvasás. Mindegy mit. Amúgy nagyon nagyon kevés ember van a környezetemben aki annyira buta higy még a beszélgetés is nehezen megy vele. Az higy az IQ-d nem magas az ne zavarjon. Nekem átlagos de nem zavar, mert nem ez fog meghatározni mint embert. Őszintének tartom magam amit szerintem értékelnek bennem az emberek. Csak azt akarom mondani hogy vannak emberi tulajdonságokkal amik fontosabbak ha emberi kapcsolatokról van szó.
Az önbizalmadon pedig tudsz tudatosan dolgozni. A képen szereplő srác szerintem azért pattanásos mert tini, dolgoznak a hormonok. Nem kell nyomogatni őket és akkor nem marad heg. Ajánlom a BHA savas arctonikot ami pont erre való. Ha tulsúlyos vagy sportol jót fog tenni az önbizalmadnak is. Ha nem tetszik a hajad akkor menj el fodrászhoz, mosd rendszeresen hogy ápoltnak nézzen ki. Sokszor nem is a hajjal van a baj, hanem azzal ahogy viselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!