Hogyan fogadjam el a magasságom?18L
152 cm magas vagyok, és gyűlölöm. inkább mostanában kezdett el nagyon zavarni, hogy már nőies az alakom és én sem öltözöm gyerekesen, az összkép mégis torz, és fiatalabbnak néznek jóval. oké, 25-30éves koromban előnyömre lesz talán, de most nem valami vicces, hogy 14nek néznek.
csomó ruha nem is áll jól emiatt, amiket pedig nagyon szívesen hordanék. utálom, hogy ekkora vagyok.
44 kilóval elég vékonyka lehetsz, ha formás akarsz lenni, hízz (na ne 20 kg-ot), edzz. Ennyit tehetsz, a magasságodon és az arcodon nem tudsz változtatni. Utóbbi egyébként sem magasság függvénye, ha valakinek gyerekarca van, pláne vékony is, akkor 180 centivel is fiatalabbnak fogják nézni, ha meg felnőttesek a vonásai, “asszonyos” az alakja, akkor alacsonyan sem fogják azt gondolni, hogy gyerek.
A sminkelést, azon belül az erős (de neon, pink vagy fekete) rúzsokat és a pirosítót tudom még ajánlani, én úgy vettem észre, hogy segít.
Öltözködhetsz komolyabban, nőies szoknyák, egyszerű, de szép blúzok, minta nélküli felsők, elegánsabb táskák (nem hátizsák, tornazsák). Szerintem a sötétebb színek is öregítenek.
Cipőből hanyagold a torna, edzőcipőt, hordj szandált, bőrcipőt, mokaszint, télen csizmát. Mondanám, hogy magassarkú, mert az is felnőttes, de ha nem szereted, nem muszáj, mert nem megbántani akarlak, de te egy 12 cm-esben is alacsony maradsz (én is egyébként:)). De ez nem baj, nem valami szégyellnivaló dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!