Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet fehérebb bőrt...

Hogyan lehet fehérebb bőrt csinálni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 27. 09:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Vitiligo-val.
2020. aug. 27. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Igazából úgy nem lehet, hogy ne legyen fájdalmas és ne "sértse" meg a bőröd.Igazából valamennyire eltudd halványítani a bőröd, de ahhoz nem kénne kimened, plusz naptejet kénne minden nap használnod.Igazából arckrémek is vannak, amik tartalmaznak minimális fehérítő anyagot.(Koreai termékeket nézd.)Bár ezeknél is elég sok idő kell, hogy látszódjon.
2020. aug. 27. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az alap nem elég fehér, akkor nehezen. Főleg sebészeti úton.

A keletiek viszont előszeretettel használnak fehérítő kozmetikumokat, csomó alapozójuk szinte márványos, olyan világos. Érdemes ilyen országból rendelni termékeket.

A másik megoldás, ha fakítod magad, de ez beletelik pár évbe. Nekem enyhén sárgás-kreolos a bőröm, nagyon hamar barnulok. Ez a második nyaram úgy, hogy mindenhova 50+ faktoros fényvédővel megyek, amit 3 óránként újrakenek. Most lettem nagyjából sárgás-fakó, főleg arcra. Mondjuk én nem világosítási céllal csináltam, hanem mióta kicsit utánajártam, hogy mit csinál az UV-A sugárzás a bőrrel, azóta ez a mániám. :D

2020. aug. 27. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, állítólag amúgy van valami szérum is a bőr világosítására, de az azt hiszem, szintén csak elváltozásokra van. Érdemes kicsit keresgélned, hátha legalább arcra találsz valamit
2020. aug. 27. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
57%

Miki Jacko megmondaná, az tuti...

Egy régi betiltott reklám szerint mosóporon múlott s ez igaz e..., mert a fekusz gyerek mosás után fehéren jött ki:D

Másrészt, ha féktelen mennyiségű pénzed van, akkor megoldják neked szépészeti klinikán, mint minden beavatkozást.Érdeklődj ott.

2020. aug. 27. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Koreai termekeket keresd arckremek, nem tudom lany vagy-e vagy fiu de ha lany vagy akkor amig a naptej meg az ilyenek meg nem annyira latszanak ugy ertem hogy meg nem lettel feherebb es szeretsz sminkelni vagy szoktal akkor hasznalj vilagos alapozot, nezd meg a koreai youtubbereket (ne hari ha nem jol irtam lol) es nezd meg hogy sminkelik ki magukat es probald meg azt remelem tudtam segiteni ^^
2020. aug. 27. 21:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de köszi az ötletet ^^
2020. aug. 27. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!