Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Évek óta betegesen féltékeny...

Évek óta betegesen féltékeny vagyok valakire. Ezzel érdemes lenne pszichológushoz fordulni?

Figyelt kérdés

A barátom exéről van szó, de senki sem tudja rólam, sosem említettem még a barátomnak, se másnak, sőt nagyon odafigyelek, hogy kerüljem a témát. 5 éve vagyunk együtt, ők alig jártak egy évet, mégis szinte már megszállottan féltékeny vagyok rá. Reggel, ha felébredek az az első dolgom, hogy megnézem facebookon, hogy rakott-e ki új posztot vagy nézegetem a régi bejegyzéseit, kb mindent tudok róla, ami számomra is ijesztő. A problémám szerintem abból fakad, hogy amikor megismertem a barátomat még friss volt a szakításuk, mi akkor még csak barátként ismerkedtünk és rengeteget mesélt róla, hogy mennyire szerelmes volt belé és milyen tökéletes lány, még sírni is láttam miatta. Bennem ez nagyon mély nyomokat hagyott, mert én már akkor is bele voltam zúgva. Hiába vagyunk jól meg évek óta, kevésnek érzem magam hozzá képest, irigylem az életét.Azt hittem idővel elmúlik, de csak egyre durvább a dolog, gyűlölöm őt, úgy hogy soha nem is beszéltem vele. Annyira szégyellem magam emiatt, hogy senkivel sem merek róla beszélni, ezért gondoltam, hogy elmennék pszichológushoz. Szerintetek tudna segíteni ebben? Annyira szánalmasnak és nyomorultnak érzem magam, de nem szeretnék tovább ezzel az érzéssel élni, kell valami megoldás.

26/L

2020. aug. 26. 21:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
*mentse a bőrét a felelősségre vonás alól, hogy a másikban sajnálatot ébresszen. Ez részéről egy játszma, amit meg akar nyerni-de nem fogja.
2020. aug. 26. 22:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is durva amiket írnak itt a kommentelők. Valóban nem normális dolog, de ezzel a kérdző is tisztában van és vàltoztatni szeretne rajta. Egyébként én pontosan tudom mirol beszelsz...

Valoszinuleg az önbizalommal vannak súlyos gondok, illetve az életeddel nem lehetsz teljesen megelégedve. Amennyiben ez így van, úgy csak is Te tudsz változtatni ezen, jobbá tenni stb. Sajnos rengeteg ember hasonlítgatja magát másokhoz amit nagyon nem szabadna. Volt ilyesmi helyzetben mint most te. Baratom idosebb es neki volt elottem mar jo par baratnoje, koztuk 3-4 komolyabb. Napokig meselhetnem a sztorikat, de a lenyeg hogy napi szinten en is nezegettem ezeket a lanyokat. Annyi a kulonbseg hogy en talalkoztam is veluk idovel, plusz elofordultak olyan esemenyek amikor ok is jelen voltak.

2020. aug. 26. 22:39
 23/38 anonim ***** válasza:
21 - Miért vagy ebben ennyire biztos?
2020. aug. 26. 22:39
 24/38 anonim ***** válasza:

23 Mert már egyszer futni hagytuk és ugyan ezt a műsort toltuk.

Még jobban bedurvult ahogy biztonságba érezte magát.

2020. aug. 26. 22:42
 25/38 anonim ***** válasza:
24. Neked uldozesi maniad van? Hogy lehet valakit futni hagyni a gyakorin? Ha nem tetszik minek vagy itt?
2020. aug. 26. 22:43
 26/38 anonim ***** válasza:
25 Nem csak gyakori létezik a világon.
2020. aug. 26. 22:44
 27/38 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd, hogy miről van szó mert én ezt most nem igazán értem
2020. aug. 26. 22:44
 28/38 anonim ***** válasza:
25 Az üldözési mániás előadásodat meg nyugodtan félre tolhatod..
2020. aug. 26. 22:45
 29/38 anonim ***** válasza:
27 Nem fejtem ki a nagyérdeműnek egyelőre ennyi bőven elég.
2020. aug. 26. 22:46
 30/38 anonim ***** válasza:
Ismered esetleg a kérdezőt személyesen?
2020. aug. 26. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!