Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek alapján milyen embernek...

Ezek alapján milyen embernek ítélnétek meg? 17/F

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azt vettem észre magamon, hogy a saját korosztályommal egyáltalán nem találom meg a közös hangot, összesen van 2 barátom, akikkel tudunk suli időn kívül is beszélni, valamint egy barátnőm.

A legtöbben a koromhoz képest túl komolynak tartanak, pedig én is tudok bőven hülye lenni, csak realista vagyok és nem követem a divatot, csak azokat a ruhákat veszem fel, amik tetszenek. Fun fact hogy sok lány jóképűnek tart (ezeket vissza hallom, nem magam találom ki), de szerencsére nem jönnek oda hozzám, mert tudják hogy van barátnőm, másrészt, mert nem majmolom a divatot (a hosszú hajam mondják göndörítsem be, kócoljam össze, mert nem menő, ha full sima, lapos).

Mivel fiú suliba járok muszáj minimum "haveri" kapcsolatban lennem az osztálytársaimmal, mert anélkül a középiskola konkrétan túlélhetetlen lenne nekem...

A barátnőmről annyit, hogy 18 éves, és lényegében ugyanolyan mint én, csak idősebb, S ez minket nem zavar. Mindketten visszahúzódóak vagyunk, tiszteljük egymás véleményét.

A testvérem egy tipikus "divatmajom" egyáltalán nem vagyok jóba vele, mivel egy csak a saját érdekét nézi és kihasznál mindenkit (a barátnőjével is szerintem csak a szex miatt van együtt, azt mondta, ha szakítana, egyből keresne mást gond nélkül...)

Egyedül voltam itthon 3 napig, 3 napon keresztül tudtam koncentrálni a ház benti rendbe rakására, állatok gondozására és az edzésre, a pihenés helyett (pedig senki nem szólt érte).

Nekem annyira a szex mint téma nem annyira fontos, mint a többi korombelinek, nekem a párkapcsolatomban a 3 legfontosabb dologban nincs benne. A barátnőm aszexuális, de a kedvemért néha csináljuk, ő is élvezi, meg szereti, de megvan enélkül is.

Nem szeretem a gyerekeket, soha nem lesz nekünk, mert felesleges tehernek tartjuk.

Hobbijaim az edzés (otthon, saját súlyzókkal), film, sorozat nézés, időnként rajzolás és olvasás.

Nyugodt embernek tartom magam, utálom azt a kort amibe születtem, legszívesebben a 80'-as években születtem volna meg ha rajtam múlik. Persze a korosztályom 90%-a miatt, a divatmajmok és tinipcsákért gondolom így...

Nem tudom mi minden maradt le, de ha úgy van még úgyis leírom😄

Szerintetek milyen ember vagyok? Ha úgy van lennétek együtt ilyen fiúval/lánnyal, körbevennétek magatok ilyen emberekkel? Ha valaki erről szeretne még bővebben beszélgetni nyugodtan írjon privátban😄

(Eznemegyszexhirdetés)

2020. aug. 25. 01:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, akik távolról nézik a "bulizót divatmajmokat", és ingatják a fejüket, hogy ők nem ilyenek. Ettől nem leszel jobb.
2020. aug. 25. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre mit mondani, mikor már épp meggyőznél, hogy tényleg érettebb vagy a korodnál, leírsz ilyeneket, hogy

"a barátnőm aszexuális, de élvezi, ha szexelünk"

"soha nem lesz gyerekem" ezt így 17 évesen 😄

Meg ez az egész "aki követi a divatot, az csak hülye lehet"-hozzáállás.

Szóval inkább azt mondom, hogy pont olyan vagy, amilyennek egy 17 évesnek lennie kell. Sokat kell még tanulnod, de nem jársz rossz úton.

2020. aug. 25. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmi különös nincs benned, minden normális embernek csak 2-3 barátja van, a többiek csak haverok, a lányoknál meg jó ismerősök. JÓ, hogy szeretsz olvasni, ez fontos, ezt még ajánlhatod is a többieknek, ha egy jó könyv kerül a kezedbe, add tovább az osztálytársaidnak, hátha elolvassák. - Viszont nem tetszik, hogy koloncnak gondolod a gyereket, pedig az a legjobb, ha az ember saját magát tovább tudja adni, ha tud sokszorozódni, a másik, ami nagy tévedés: a 80-es évekbe kívánkozol, a szocializmus idejébe? Olvass többet erről az időszakról. Úgy látszik, a te szüleid nem ellenezték azt az időszakot. Legalább te tudj meg róla többet.
2020. aug. 27. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!