Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor valaki öngyilkos lesz,...

Amikor valaki öngyilkos lesz, miért az az első gondolata a legtöbb embernek, hogy szerelmi bánat lehetett a háttérben?

Figyelt kérdés
1000+1 oka lehet. Lehet, hogy beteg volt lelkileg, vagy mentálisan, vagy nem bírt kitörni, vagy szerelmi bánata sem volt, annyira magányos.

2020. aug. 24. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Amúgy én ha tudok annó olyan dolgot szerezni, amit akartam a fájdalommentes halálhoz, akkor én megtettem volna. Nekem egy nő tette volna fel a végső pontot az "i"-re, az adta volna meg a végső lökést, mert az előtt is voltak komoly mentális problémáim. Szerintem, csak egy tönkrement házasság, vagy szerelem miatt szimplán nem tesz az ember ilyet, csak olyan akinek más is van még a háttérben és ez adja meg a végső lökést
2020. aug. 28. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!