Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak jogsit szégyen elkerül...

Férfiak jogsit szégyen elkerülése miatt szereznek?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy jogsi szerzés oka nem 100%-ban az mert hogy hasznos, kell, munkához, hétköznapokban, hanem inkább egyik 50% hasznosság de a másik 50% hogy igenis cikinek éreznék különösen nők előtt ha nem lenne.

Lehet tagadni, de mélyen minden férfi elismerné ezt.

2020. aug. 22. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem. Csak én szar helyen lakom. Nagyon nehéz az élet jogsi nélkül. De egyébként sem szeretek vonatozni, buszozni.
2020. aug. 22. 13:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt van a kutya elásva: "A férfiak egész életüket nőknek való pitizésben élik le. Az autó ennek egy alapvető eleme." WTF??? Van ám baj a toronyban, kedves kérdező, nem is kicsi.
2020. aug. 22. 13:59
 13/26 A kérdező kommentje:

# 12

De hát nem így van? Napnál világosabb. Miért tagadják a férfiak? Nincs abban semmi szégyen ha beismerik.

Mi történne ha beismernétek, hogy "hát kicsit azért furcsa lenne ha 30 évesen még nem lenn jogsim, ha kell ha nem, megszereztem mert nők is furán néznének ha nem lenne".

2020. aug. 22. 14:05
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
13 - Olyan orbitális baromságokat írsz, hogy ha te magad ezeket tényleg elhiszed, akkor itt az ideje, hogy beülj az autódba a jogsiddal és elindulj Taügetosz irányába sürgősen.
2020. aug. 22. 14:11
 15/26 A kérdező kommentje:

# 14

Nincsen jogsim és nem is lesz. Kérlek cáfold részletesen az elméletemet.

2020. aug. 22. 14:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15 - na, hát akkor most írhatnám azt a te logikáddal, hogy azért nincsen jogsid, mert hülye vagy hozzá, meg azért vezetnek szarul a nők, mert hozzád hasonlóan hülyék hozzá. Igaz volna? Dehogy is. Ugyanígy nem igaz a te állításod sem. Ez a cáfolat.

De nem is annyira a jogsi-kérdés a nagy baj. "A férfiak egész életüket nőknek való pitizésben élik le". Ez a nagy baj. Nem csak azért, mert sértő, hanem mert ez szintén nem igaz. Te most vagy nagyon fiatal vagy (ez a jobbik eset), vagy olyan szinten átvered magad a férfiakkal kapcsolatban, hogy hihetetlen.

Van ám rohadt komoly önérzetünk nekünk is, amibe a hozzád hasonló miszpicsáknak sem szerencsés belemászni.

2020. aug. 22. 14:24
 17/26 anonim ***** válasza:
15. Mivel hülye vagy hozzá és nem tudod megcsinálni. Inkább ezt mondd.
2020. aug. 22. 14:33
 18/26 A kérdező kommentje:

# 17

Nem haragszom rád a sértegetés miatt. Sokkal csúnyábbakat is nyugodtan mondhatsz rám. Semmi érzést nem okoz nekem.

2020. aug. 22. 14:41
 19/26 anonim ***** válasza:

13:59-es vagyok

"Kérlek cáfold részletesen az elméletemet." Dehogy cáfolom, minek? Nem az én feladatom. Amit magadnak hazudsz, azon neked magadnak kell dolgoznod. Sok-sok ilyen hazugsággal persze el lehet bújni a világ és a valóság elől egy jó hosszú időre. De ez a célod? Boldog vagy így?

(Köszi, h nem veszel részt a közúti közlekedésben, mint sofőr. A te élethez való hozzáállásoddal nem vagy a közlekedés nevű veszélyes üzembe való. Életeket mentesz meg és anyagi kárt akadályozol meg.)

2020. aug. 22. 19:12
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a legtöbb szeret céltalanul kocsikázni.

Úgy érzik többet érnek ha van kocsijuk, tudnak villogni.. Ezért szereznek jogsit.

Ismerek olyat aki több mint a fele fizetését tankolásra költi. A házától pár méterre lévő postába se képes kigyalogolni.

2020. aug. 22. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.