Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha gaznak, nyomasztonak...

Baj ha gaznak, nyomasztonak erzem a szuzessegem?17L

Figyelt kérdés

volt mar kapcsolatom, viszont a szexig sajnos nem jutottunk el, amit utolag nagyon banok. kozel sem vagyok egy csunya lany, ezert el sem szoktak hinni, hogy meg szuz vagyok. nem szivesen mondom el, hogy az vagyok, es volt mar, hogy le is tagadtam. pettingben volt mar reszem, igy tulajdonkeppen teljesen “erintetlen” nem vagyok, de zavar az, hogy korulottem mar mindenki, sot a 14 evesek is szexelnek. ez nekem tenyleg egy nyomas, mig valakinek a koromban nem az. egyejszakasban nem szivesen vesztenem el, mert lehet, hogy megbannam es kihatassal lenne a jovobeli szexualis eletemre.

nagyon sokat szorongtam mar emiatt es ereztem magam rosszul, holott tudom, hogy nem kene, de megis ez van, es nagyon szeretnek mar tulesni rajta, viszont nem talalok egy nekem megfelelo ferfit.

volt mar valaki hasonlo helyzetben?

2020. aug. 20. 20:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
#19 Jól van, pontos statisztikákat nem tudok, csak elég ránézni a mai 14-15 éves lányok többségére.(nem mindre, többségére!) Lásd: instagram, tiktok és társai...mind befolyásolható, pontosan úgy, mint a kérdező. Meg akarnak felelni a mai generáció által kreált idióta szabálynak, miszerint minél előbb pöcsöt fogsz, minél több mindent mutatsz a képeiden, annál boldogabb életed lesz..és pontosan ez a felfogás miatt kislányok. Persze ezt majd a huszas éveikben megbánják, mert már meg lettek bélyegezve :D
2020. aug. 21. 17:17
 22/33 anonim ***** válasza:
Mellesleg, kedves kérdező, ha ennyire rástresszelsz, akkor ezzel fogod elszúrni...
2020. aug. 21. 17:20
 23/33 anonim ***** válasza:
Milyen pontos statisztikák? Ennyire nem lehetsz tudatlan... A modern világban van csak így, hogy a lányoknak nem kell már 12 évesen szexelniük, vagy hogy nem b*sszák meg őket 9 évesen a kanos 11 éves fiúkák. Szóval a semmit sírod vissza azzal, hogy a "mai" lányokat szidod, mert olyan kor, amiben a lányoknak mondjuk 25 évesen lett volna ideális elveszíteni a szüzességüket, soha nem létezett. Legfeljebb annyi korlátozás volt, hogy házasság előtt nem szexelhettek, de mikor házasodtak? 14 évesen...
2020. aug. 21. 17:24
 24/33 anonim ***** válasza:
73%

Azért azt is befejezhetnénk, hogy a szexuális életet élő tiniket mindenféle sz#r, szutyok qrvának tartjuk és egymást túllicitálva mocskoljuk őket.

Nem feltétlenül könnyűvérű valaki attól, hogy tizenévesen szexelt már. Nem muszáj egyetemig vagy nyugdíjig várni a dologgal, ha valakinek mondjuk 16 évesen van egy korban hozzáillő párja, hónapok/évek óta együtt vannak, tisztában vannak a védekezési módokkal és felelősségteljesen alkalmazzák is őket, akkor miért ne szexelhetnének? Miért lennének ettől rosszabbak, mint az, akinek ez még nem adatott meg? Miért lenne garantált, hogy megbánják a dolgot és felelőtlenül cselekszenek?

Miért lenne jobb ember valaki attól, hogy még szűz? Persze lehet, hogy bizonyos dolgokban jobb, mint mások, de ez egyáltalán nem a szexuális élete miatt van.

Egyszerűen túl van misztifikálva a szüzesség dolog, pedig valójában nagyjából semmit nem befolyásol az ember életében. Nem lesz senki sem jobb, sem rosszabb, sem szebb, sem bölcsebb, sem értékesebb ember attól, hogy közösült már. Egyéni preferenciák vannak, lehet valakinek boldog, teljes élete úgy is, ha minden nap mással szexel, úgy is, ha minden nap élete első és egyetlen párjával szexel és úgy is, ha szűzen hal meg.

2020. aug. 21. 17:33
 25/33 A kérdező kommentje:

#9 egyaltalan nem vagyok az a lany aki sokat mutat, nem posztolok olyan kepeket es fel sem veszek olyan ruhakat, mert zavar, hogy megneznek vagy futyulnek utanam.

es nem, nem a generacionak szeretnek megfelelni hanem egyedul magamnak, tudom, hogy en tobbnek ereznem magam a sajat szememben attol ha elveszitenem, es konnyebben tudnek kommunikalni a ferfiakkal is, mert nem vagyok mar az a szuz kislany.

2020. aug. 21. 17:43
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

#21 Istenem de sötét vagy! Ide nem kell statisztika, hanem egy kis ész, meg a külvilág egy minimális ismerete. Olyasmi miatt rinyálsz, ami soha nem létezett. A történelem folyamán a lányok mindig is nagyon korán elveszítették már a szüzességüket, sajnos legtöbbször nem saját döntésükből. És nagyon sok országban ez még mindig így van. Elég lenne csak 100 évet visszamenni, 20 évesen már vénlánynak számítanál szűzen, férfi nélkül. El sem tudod képzelni, hogy a 21. században mennyire jó dolgod van ilyen szempontból, de te amiatt rinyálsz, mert néhány tini szexel. Ja, és természetesen szerinted aki 16 évesen veszíti el a szüzességét, az csakis egy nagy r*banc lehet... gratulálok! Micsoda egy b@szatlan pics@ lehetsz...

Én egyébként 15 évesen veszítettem el, és azóta ugyanazzal az emberrel vagyok. 20 éve vagyunk együtt, és ha szerinted emiatt r*banc vagyok, hát, igazán lesz@rom.

2020. aug. 21. 17:44
 27/33 A kérdező kommentje:
oh. en is #21nek szantam, nem tudom hogy kerult oda az a 9es :D
2020. aug. 21. 17:59
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

26 te egy naiv prosti lehetsz

Még nem normális tiniként dugni de komolyan

Hol a morális gondolkodás?

De képzeld te a használt Taknyos zsepit használád újra vagy egy teljesen tisztát? Eskü rohadt jókat nevetek ezeken a kis csitriken XDDD feldobtátok a napom

2020. aug. 21. 18:00
 29/33 anonim ***** válasza:
@28 Te minden hasonló kérdés alatt feltűnsz ezzel a szöveggel, valószínűleg 50 éves korodig nem sikerült megemésztened, hogy tiniként nem tudtál szexelni, és még most sem. Az élet többi területén sem lehetsz túl sikeres, ha ilyen sok időt tudsz arra szánni, hogy ezen az oldalon trollkodj. Sajnálom, de ettől nem lesz jobb neked. :/ :(
2020. aug. 21. 18:04
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"26 te egy naiv prosti lehetsz"

Ha a férjem minden szexért fizetne egy huszast, biztos nem gyakorin tölteném a szabadidőm. Sajnos csóró irodai munkások vagyunk mindketten.

"Még nem normális tiniként dugni de komolyan"

De, teljesen normális.

2020. aug. 21. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!