Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha gaznak, nyomasztonak...

Baj ha gaznak, nyomasztonak erzem a szuzessegem?17L

Figyelt kérdés

volt mar kapcsolatom, viszont a szexig sajnos nem jutottunk el, amit utolag nagyon banok. kozel sem vagyok egy csunya lany, ezert el sem szoktak hinni, hogy meg szuz vagyok. nem szivesen mondom el, hogy az vagyok, es volt mar, hogy le is tagadtam. pettingben volt mar reszem, igy tulajdonkeppen teljesen “erintetlen” nem vagyok, de zavar az, hogy korulottem mar mindenki, sot a 14 evesek is szexelnek. ez nekem tenyleg egy nyomas, mig valakinek a koromban nem az. egyejszakasban nem szivesen vesztenem el, mert lehet, hogy megbannam es kihatassal lenne a jovobeli szexualis eletemre.

nagyon sokat szorongtam mar emiatt es ereztem magam rosszul, holott tudom, hogy nem kene, de megis ez van, es nagyon szeretnek mar tulesni rajta, viszont nem talalok egy nekem megfelelo ferfit.

volt mar valaki hasonlo helyzetben?

2020. aug. 20. 20:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
90%
Édes jó istenem, mennyi privátot fogsz te mindjárt kapni! :O
2020. aug. 20. 20:34
 2/33 anonim ***** válasza:
19%
Aterzem.... 16/L
2020. aug. 20. 20:39
 3/33 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy szexel mindenki. Pont, hogy azok nem láttak még soha élőben farkat/puncit, akik a legynagyobb szexistennek/istennőnek adják el magukat. Normális emberek nem teregetik ki a szexuális életüket olyanoknak, akik nem vesznek részt benne. Neked sem kell számot adni senkinek arról, hogy szűz vagy-e.

Szerintem ebben a korban tök normális ezt érezni, mert az emberek többsége ilyenkor már vágyik egy olyan kapcsolatra, ahol a testi részt is megélheti. Görcsölni viszont nem érdemes rajta, majd jön, aminek jönnie kell.

2020. aug. 20. 20:39
 4/33 anonim ***** válasza:
71%

Ne zavarjon! Ez jó dolog! Nem egy elhasznált nő vagy. Kèpzeld magad egy lakatnak a fiúkat meg kulcsnak. Amelyik lakatot bármelyik kulcs nyitja az rossz lakat. Amelyiket csak az a bizonyos nah az jó lakat.

A szomorú az,hogy a többiek ezzel vágnak fel, szánalmasak! Neked olyanod van ami nekik már sosem lesz. Jobb lenne valahol ittasan a fűben elveszteni? Majd,ha lesz kapcsolatod és úgy érzed itt at idő akkor odaadod magad!

2020. aug. 20. 20:41
 5/33 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ne akard elveszíteni olyan hamar.. igaz én férfi vagyok, és a stílusom, a nagy pofám és a viselkedésem miatt, mindenki azt hitte,hogy a te korodban már rég elveszítettem. Lett volna lehetőség, kalandra stb, de nem tettem meg. Közben meg vártam egy nőre, akivel majd komolyan lehet.. És igazából megérte várni. Oké már nem vagyunk együtt, de tartalmas 5.5 éves kapcsolat volt két szüzi között :D
2020. aug. 20. 20:42
 6/33 A kérdező kommentje:
koszi, aranyosak vagytok:)
2020. aug. 20. 20:46
 7/33 anonim ***** válasza:
43%

Baj.Én 25 leszek még ebben az évben,de még nem is csókolóztam,pedig sokak szerint szép vagyok és magamnak is tetszem szóval...

N(leszbikus)

2020. aug. 20. 20:49
 8/33 anonim ***** válasza:
79%
Ne amiatt akarj szexelni, mert körülötted mindenki erről beszél... Magánügy. Egyébként meg biztos lehetsz benne, fele sem igaz annak, amiket mesélnek. És ne is a külsődtől függjön, hogy mikor szexelsz, emiatt senki nem fog kevésbé szépnek látni. Én pl. nem voltam fiatalon egy csinos vagy szép lány, mégis megfektettek már alig 16 évesen. Na, azt sem hitte el senki, de nem is érdekelt.
2020. aug. 20. 20:50
 9/33 HUNjadepocok válasza:
55%

Szia.

Szerintem ne siesd el és gondold át,hogy 17 vagy ami szerintem igen is dicséretes. Tudom, hogy neked nem a legjobb mert nagyon stresszeled magad ez miatt. De szerintem nem kell mert ebből is látszik, hogy igen is van tartásod és igen is egy olyan nő vagy aki nem fekszik össze bármilyen férfival. Én speciel csodálom, hogy vannak ilyennek még a mai világban. És hidd el ha egyszer megtalálod a nagy őt aki elfogad úgy ahogy vagy jelen esetben szűzként akkor örülni fogsz, hogy neki adhatod a szüzességed mert szereted és ő is téged és már ezzel is erősebb lesz köztetek a kapocs. :)

22/F

2020. aug. 20. 20:54
 10/33 anonim válasza:
62%
Mintha magamat hallanám 17 évesen :D 16 évesen egyszerre két pasival is találkozgattam és vártam a szikrát...az egyik sportoló volt, hihetetlenül jól nézett ki, a másikkal nagyon jól lehetett beszélgetni...a kettőt kellett volna egybegyúrni :) Simán lehetett volna valamelyikkel hosszútávú kapcsolat, szex, de inkább tovább vártam, eközben ugyanígy szorongtam, de időben megérkezett a nagy Ő, akivel megéltük a nagybetűs első szerelmet. Így nagy bölcsen utólag azt tudom mondani, hogy igenis jó, hogy nem mész el akárkivel, azok közül a 14 évesek közül sok kiég majd húszéves korára, te valószínűleg meg akkorra leszel a legboldogabb :)
2020. aug. 20. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!