Baj ha gaznak, nyomasztonak erzem a szuzessegem?17L
volt mar kapcsolatom, viszont a szexig sajnos nem jutottunk el, amit utolag nagyon banok. kozel sem vagyok egy csunya lany, ezert el sem szoktak hinni, hogy meg szuz vagyok. nem szivesen mondom el, hogy az vagyok, es volt mar, hogy le is tagadtam. pettingben volt mar reszem, igy tulajdonkeppen teljesen “erintetlen” nem vagyok, de zavar az, hogy korulottem mar mindenki, sot a 14 evesek is szexelnek. ez nekem tenyleg egy nyomas, mig valakinek a koromban nem az. egyejszakasban nem szivesen vesztenem el, mert lehet, hogy megbannam es kihatassal lenne a jovobeli szexualis eletemre.
nagyon sokat szorongtam mar emiatt es ereztem magam rosszul, holott tudom, hogy nem kene, de megis ez van, es nagyon szeretnek mar tulesni rajta, viszont nem talalok egy nekem megfelelo ferfit.
volt mar valaki hasonlo helyzetben?
7-es vagyok
K.anyuciját annak,aki lepontozott,csak,mert nem egy ezredik heteró rbanc vagyok,aki több fszt fogott,mint kilincset!😘😘😘
Neked jó, ha olyan párod lesz, aki nem tisztel, de a puncid pedig kell neki?
Ilyenek a tinik, vakon beleugranak....
Inkább értékes vagy, nem adod könnyen magad. (Remélem is)
Dugjál csak, kit érdekel.
Eggyel több tini prosti? Belefér nem?
Úgyis kárhozat ez az élet.
Nem baj.
Nem indokolom, mert előttem már sokan megtették, tehát egyetértek velük.
Ffi.
Azta mennyi picsa van itt.
Te meg mi az istent akarsz 17 evesen ennyire ketsegbeesetten? Nem bantasbol mondom de ez a gondolkodas elegge gyerekes, ez pedig egy jele annak hogy nem igazan vagy erett a dologhoz. Oke, hogy a mai vilagban a sok kislany azt hiszi ez a noiesseg es a komolysag alapja, de szerintem errol a selejtes retegrol felesleges beszelni.
Én 19 évesen vesztettem el. Korábban is lett volna esélyem, de még nem találtam meg az igazit.
Örülök, hogy vele vesztettem el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!