Szerintetek élősködő vagyok 34 éves férfiként apámék "nyakán" ?
1. HA tenyleg 100%-ig tied a panel, akkor a bevetele is a tied. Mondjuk az erdekelne, hogy minimalberbol megtakaritva 34 eves korodra hogyan vettel lakast.
Foleg hogy kozben vettel egy masik lakas 70%-at es autot is. Mind a sajat penzedbol...
Ezt elmagyarazhatnad, mert nagyon furak ezek a penzugyi dolgaid nekem.
2. Viszont ha otthon elsz, akkor aranyosan illik beszallni a koltsegekbe, rezsi, kajapia, stb.
Ezen felul akar a lakhatas dijat is, amit te megsporolsz azon, hogy az o lakasukban elsz, azaz jelen esetben az alberlet dij mondjuk felet.
Sajnos megváltoztatni nem tudod őket.
1. Keress jobban fizető munkát, ettől csak többet kereshetsz, ez nem szabad, hogy kifogás legyen...
2. Költözz vissza az a lakásod, esetleg keress bérlőtársat, így még olcsóbban kijössz.
De én egy percig nem maradnék ott tovább.
Szóval ha jó értem a kérdező problémáját akkor az a fő baja, hogy attól fél hogy ha nem ugrál a szüleinek úgy ahogy akarják, nem adja le a pénzt, akkor ő elveszti azt amibe annyi pénzt fektetett (a házrészt).
1. Kérdező mi van akkor ha egyszer csak kizárnak így ahogy vagy most?
2. A szüleidnek csak egy pénzcsap vagy.Minek akartak egyáltalán gyereket?
3. Választanod kell: maradsz velük és leadod az összes pénzed közben hallgatod a mocskolásukat és a bábujuk maradsz vagy elveszted a házrészed (biztos van erre valami jogi út, hogy ne így legyen, de ehhez nem értek) viszont lesz életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!