Szerintetek élősködő vagyok 34 éves férfiként apámék "nyakán" ?
Figyelt kérdés
Keresettel rendelkező dolgozó ember vagyok, aki kiadta a saját tulajdonú panel lakását albérlőnek (számlát adok a bérlőnek (75 ezer/hó), adózok utána), és a másik közös tulajdonú 2 generációs lakásunkba élek szüleimmel. Minimálbért keresek (100 ezer/hó). Apám önkényesen bejár a lakásomba és elveszi az albérletem díját hónapok óta, az az ő pénze címszóval. Semmi közöm ahhoz a pénzhez. Anyám apámat támogatja a helyzetben. Az albérleti díj megy a közös rezsibe címszóval. Én fizetem ezen túl a tévé és telefonszámlájukat (15 ezer/hó), vásároljak be a közösbe heti több tízezerért. Rezsi az 100 ezer/hó az ikerházra, minden mérő óra közös. Mindenféle mocskos élősködőnek lehordanak, ha a minimálbérem a közös bevásárlások után (30 ezer/bevásárlás 3 főre), 2 hét alatt köddé válik.2020. aug. 17. 12:38
21/40 anonim válasza:
Azért lakik a szüleivel, mert nem boldogul a világ dolgai közt, vigyázni kell rá.
22/40 anonim válasza:
Nem is érti szegény, amiket itt irkálunk neki...
23/40 anonim válasza:
Eleg eletkeptelen lehetsz, ha ezt igy el tudjak jatszani veled.
24/40 anonim válasza:
Saját lakásod van ember, tudod mit nem adnék én ezért? Nem is értem minek laksz otthon? Ha nem tudsz megélni egyedül akkor keress jobb munkát.
25/40 anonim válasza:
"Ők nem maradnak együtt 1 épületben egy élősködő elkényeztetett hülye gyerekkel." - Ők neveltek ilyenné... :-D
26/40 anonim válasza:
1. A lakás CSAK a TIÉD, oda apád be sem teheti a lábát, ha nem egyezel bele, nemhogy beköltözzön.
2. A bérlö a lakbért CSAK NEKED adhatja oda, te meg tedd a banki számládra, ahol apád nem fér hozzá.
3. Ha a ház, ahol apádék is laknak, részben közös, akkor elvileg ott is jogod van élni.
4. Ha erre neki haszonélvezeti joga van - milyen alapon? -, akkor viszont ö dönti el, hogy ki élhet ott, és akár téged mint tulajdonost is kizárhat a használatból.
28/40 A kérdező kommentje:
Ha erre neki haszonélvezeti joga van - milyen alapon? -, akkor viszont ö dönti el, hogy ki élhet ott, és akár téged mint tulajdonost is kizárhat a használatból.
Na, ez a gond, haszonélvezőként kidobhat az egyik "házamból", ha elköltözök. Zárakat lecseréli stb. Értek én mindent.
2020. aug. 17. 17:57
29/40 anonim válasza:
Miért nem mész vissza a SAJÁT lakàsodba? Ahhoz nekik SEMMI közük.
30/40 A kérdező kommentje:
Mert az ikerház árának 2/3-a az én pénzemből van megépítve. Garázs az én fizetéseből van, meg a benne álló autó is. Még garázst is bérelnem kellene, ha elmennék.
2020. aug. 17. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!