Hogy találjak meg valakit Facebookon?
Figyelt kérdés
Van három személy, akikkel beszélek instán, és meg akarok győződni, hogy nem kamu profilok közös ismerősök nincsenek.
Az egyikőjükről kint van a teljes név, és jópár fotó. Elvileg tudom, hogy melyik város környékén lakik
A másiknak csak keresztnevet tudok, és kint van neki egy pár évvel ezelőtti fotó. Lakóhelyről nem tudok semmi pontosat.
Illetve a harmadiknak tudom a keresztnevét és vannak kint képei. Körülbelül tudom, hogy melyik város körül lakik
Hogyan tudnám megkeresni őket Facebookon
2020. aug. 14. 21:51
1/5 anonim válasza:
Beírod a nevüket a Facebook keresőjébe
2/5 anonim válasza:
Ha már megszólalt benned a vészcsengő akkor érdemes utána menned a dolognak.
3/5 anonim válasza:
2+ Egy profival, és ne annyival mint egy mezei ember tenne.
4/5 anonim válasza:
Amúgy elég ha csak a keresztnevét írod be a keresőbe, viszont ha nagyon gyakori a neve akkor az sz*pás
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, profival nincs lehetőségem utána menni a dolgoknak, így maradtam én. Egyébként bennem folyamatosan szól a vészcsengő, szóval lehet a szokásos téves riasztás csak. Mindenesetre, hétfőn sok időm lesz utánuk nézni
2020. aug. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!