Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viselnétek, ha vírus...

Hogy viselnétek, ha vírus miatt nem indulna be az iskola vagy csak pár hétig lenne?

Figyelt kérdés
Fél év után én már az őrület határán vagyok, nagyon szeretnék már visszamenni. Nem is tudom, hogy mi a rosszabb, hogy el se indul, vagy elindul, felköltözök a városba, aztán meg kijelentik, hogy lehet szedelőzködni.
2020. aug. 13. 13:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Anyukaként bazmegelnék egyet, de meg nem fog lepni, mindenki erre készül. Azért bízom benne, hogy legalább elkezdődik.
2020. aug. 13. 13:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Azt pletykálják, hacsak nem lesz nagy kiugró érték, akkor megpróbálják őszi szünetig tartani az iskolákat
2020. aug. 13. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Örülnék, a vonat kevésbé lenne zsúfolt és zajos az iskolások nélkül.
2020. aug. 13. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
88%
#11 mintha csak a saját anyámat hallanám xD szegény erősen megőszül majd, ha itthon maradok megint :"D
2020. aug. 13. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Megyugodnék, hogy talán maradt még némi ész és empátia az emberekben. Rengeteg ember életébe kerülne, ha a szokásos módon zajlana az oktatás.
2020. aug. 13. 14:57
 16/16 anonim ***** válasza:
na eljött az első hét vége és nyoma sincs semmiféle leállásnak
2020. szept. 5. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!