Ha kevesett járok ki nagyon, akkor rövid életem lesz?
Figyelt kérdés
Itthonról dolgozom, életem az nincs semmi. Nem megyek ki csak ha muszáj. Napon is csak akkor vagyok többet ha füvet nyirok. Általában nincs meg oda kint a napi mozgás. Rovid eletem lesz, esetleg számíthatok betegségekre? Őszintén.2020. aug. 10. 16:47
1/11 Neurotech válasza:
Hát itt max egy jós tudna neked választ adni. Lehet ha kimennél elbszna a busz, de lehet h jó a genetikád és sokat fogsz élni, v szar és akkor függetlenül mindentől kevesebbet. Számíthatsz betegségekre mint mindenki valamikor megbetegszik. Őszintén.
2/11 A kérdező kommentje:
Mert mindenhol azt hallani a mozgás hiány meg a sport hiánya szinte megöl. Szóval ezért kérdezem.
2020. aug. 10. 16:58
3/11 Neurotech válasza:
Nyilván vannak tipikus betegségek amik üléstől vannak, vagy attól, hogy az ember nem mozdul ki otthonról. Amugy miért nem szeretnél kicsit kimozdulni? Legtöbb ember igányli is. Ha elmész a kocsmába azt részegen bohóckodsz már az is testmozgás :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam rávenni. Ez falu nem város semmi értelme. Azon gondolkodom el kéne innen költözni, jó lenne.
2020. aug. 10. 17:04
5/11 anonim válasza:
Akkor költözz el és már is jobb lesz:)
6/11 anonim válasza:
Legalább nem kapod el a koronavírust. Maradj otthon!
7/11 A kérdező kommentje:
Nem dobhatok ki albira 100 ezret havonta. Takarékoskodnom kell.
2020. aug. 10. 17:12
8/11 anonim válasza:
Ezt így egyöntetűen nem lehet megjósolni előre, de a mozgás fontos, nagyon fontos. Reuma megjelenthet idővel, vagy épp csontritkulás a nem megfelelően használt csontozatnál. E mellett szociálisan is izolálttá válsz.
9/11 Neurotech válasza:
Faluban a legjobb kimozdulni ott a természet, jobb mint Budapest belvrosában ahol fél órát kell metróznod, hogy egyáltalán növényeket láss
10/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok növényeket látni. Élni szeretnék.
2020. aug. 10. 17:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!