Nagyon férfiatlan vagyok. Mit tegyek?
Ez nem férfiatlanság, hanem félénkség.
Hagyjuk már azt a buta középkori berögzőést, hogy az egyének tulajdonságai helyett a nemeket akarunk tulajdonságokkal felruházni!
Az ok pedig ezernyi lehet. Félsz a visszautasítástól? Ez esetben azt kéne tudatosítanod, hogy az esetleges elutasítás is az élet része, akkor sem dől össze a világ, és legalább megpróbáltad.
Egyébként ez valamilyen szinten természetes. Ami fontos az embernek, azzal kapcsolatban szoktak félelmei lenni. "Mi lesz, ha nem úgy reagál?" "Mi lesz, ha elszúrom?" "Mi lesz, ha....?" Mi lesz? Semmi. Majd máskor sikerül. :) Kicsit lazábban próbáld venni (tudom, mondani könnyű), és hidd el, amikor végre egyszer megtörik a jég, már könnyebb lesz. :)
Köszönöm a válaszod! :-)
Félek attól hogy visszautasít és eléggé röhejes... Félek, hogy valaki megtudná és lúzerezne stb.
Tuti hogy legalább rajtad van mit néznie a nőknek,csak egy kis önbizalom kéne azt sikerülne, ebben biztos vagyok.
Ellenben én szemezni tudok, mosolyogni is és beszélni is tudok velük vagy is mondjuk rá de egyszerűen nem tudom el hinni és képzelni hogy én kellenék valakinek is?
Vannak ezek a sportos emberek,nagy izmok stb.. Így kb 0 esélyt látok rá.
Őszintén szólva pedig pozitív vagyok és tervek is vannak de na egyszerű nem megy.
A tapasztalat és az önbizalom hiánya együtt létbizonytalanságot okoz. Ezt senki sem tudja RAJTAD kívül feloldani. Csak elhatározás kérdése. Ha valamit akarsz, akkor tedd meg! Ne legyenek negatív gondolataid, mert azok visszahúznak. Ne félj a kudarctól, mert amitől félsz, az bekövetkezik. Ez a vonzás törvénye. Gondolj pozitív eseményre, meglátod, sikerülni fog. (A sült galamb nem repül a szádba.)
Sok sikert kívánok!
Félsz a kudarcoktól, félsz az elutasításoktól? Hát igen. Ettől mindenki fél, de sajnos ez is az élet része, ennélkül sajnos mem megy. Az igazi egyébként is akkor jön amikor nemis gondolnád.
Csernus doktornak egyszer azt mondta valaki aki vele szemben ült, hogy: most már túl vagyok a szakítás fájdalmain, valószínüleg a hétvégén szépen felöltözök, és megpróbálok valakit felcsípni.
Azt mondta erte a Csernus : Á ez nem így megy ám, hogy előre megtervezzük. Nem.
Hanem amikor a melegítő alsódba, meg a papucskádba csak éppen leugrasz egy tejfölért a helyi kis boltocskába, majd akkor. Majd akkor fog összejönni valami, amikor nem is tervezed. Hidd el, egyszer bejön a nagy durranás. De az még jobb ha téged szúr ki valaki. Mert mindíg a nő választ, ezt tudnunk lell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!