Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nyuggerek mar a Volánbuszon...

A nyuggerek mar a Volánbuszon is előre tolakodhatnak?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő: állunk a buszmegállóban kb 20-25en, mert egy nagyobb társaság is fel akart szállni a Volánbuszra. Ugye ott érkezési sorrendben van a felszállás, pont azért, mert előfordul hogy nincs annyi hely, hogy mindenki le tudjon ülni. Jön 2 nyugger, meglátják a sort, és mintha senki sem állna ott, fogják magukat és legelőre sétálnak. Se szó se beszéd, természetesnek vették, hogy ők jöttek utoljára, de nekik kell elsőnek felszállni. Szerintem ha megkérdezik az ott állóktól, hogy nem probléma-e hogy előre mennek, senki se mondta volna, hogy de igen, az. És akkor az ilyenek várjak el a tiszteletet, meg a lökik a “mAi FiJaTaLoK” dumát.

Ki mit gondol erről a jelenségről?

2020. aug. 6. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%

Éveken keresztül voltam bejárós gimiben és elég sokszor tapasztalt ilyent, de a mai napig ez a kedvenc:

megyeszékhelyre mentem busszal és csak egy néni mellett volt hely, a hátsó ajtó közelében. Kicsit beszélgettünk, aranyos néninek tűnt. Megérkeztünk a végállomásra, páran már indultak is az ajtóhoz, körülbelül 3-4 ember szállhatott le és mellettem még álltak az emberek. A néni rám dörrent, szidott mindent és mindenkit, engem a legjobban persze, mert fél óra múlva nyit a bolt és neki ott kell állni, miattam fog elkésni. Na, felpattant és kipréselte magát mellőlem, pedig még direkt arrébb is csúsztam, hogy elférjen, majdnem lelökött engem, és szó szerint mindenkit lökdösni kezdett, hogy végre lejusson a buszról. Én meg ott ültem és csak néztem, hogy milyen bunkó emberek vannak és hogy kijátsszák az "idős vagyok" kártyát.

Viszont láttam mások is írtak boltról, szóval, ha nem gond picit ehhez is hozzátennék:

nagyon nem szeretem, ha az emberek a nyakamba lihegnek, ha az idősebbek teszik, akkor még annyira sem. Nem egyszer fordult elő, hogy páran úgy furakodnak/ lökdösődnek mögöttem, mintha az törvényszerű lenne, hogy engem kitolnak a boltból, ők majd szépen hamarabb végeznek. Lökdösnek, rám tolják a kocsit, hátba vágnak mindenféle táskával, de ha rájuk merek nézni, akkor ők vannak kiakadva..

Természetesen van kivétel, de sajnos manapság egyre kevesebb..

2020. aug. 6. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
3%
Na legallább a mai gyűlölködést letudtátok ezzel?
2020. aug. 7. 07:44
 13/17 anonim ***** válasza:
3%
*legalább*
2020. aug. 7. 07:45
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 a tények magukért beszélnek. Amiért valaki kimondja az igazságot, nem fog “gyűlölködni”.
2020. aug. 7. 11:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem
2020. szept. 5. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Utalni fogtok, de szerintem a magyar egy tolakodos nep, tisztelet a kiveteleknek, igy a nyuggerjeink is tolakodnak.

Angliaban automatikusan utat nyitnak az idoseknek, azok meg mosolyogva razzak a fejuket, hogy menjenek csak.

2021. márc. 12. 00:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát a nyuggerekkel nekem is vannak élményeim :)

Egyszer a 4-es/6-osra kenyszerultem, rettenetesen fájt a lábam, ezért muszáj volt leulnom, Achilles-in gyulladasom volt amúgy. Volt egy vén szatyor, aki mellém állt és elkezdett cuppogni, zavarta, hogy ülök (már nem volt hely). Úgy voltam vele, ha van bármi baja, akkor szól.

Édesanyám nővére ilyen féreg meg, szerinte alapvetés, hogy a fiatalok feltétel nélkül tisztelik az időseket, és ALAP, hogy segitenek nekik. Kibírhatatlan harpia a nagynenem, ki is ült a fejére az undor, olyan mély "undor ráncai" vannak.

2021. márc. 12. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!