Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem merek strandra menni?

Miért nem merek strandra menni?

Figyelt kérdés

Igazából azzal van problémám, hogy mások látnak igazából póló nélkül. Rövidnadrágot se hordok nyáron, nem még fürdő alsót. Egyszerűen zavar, ha az emberek látják a felsőtestem, lábam, pedig szerintem nem nézek ki annyira rosszul, visszajelzések alapján sem, nincs, ami miatt szégyenkeznem kellene. Közép kategóriába sorolnám magam, kicsit sportos vagyok, soványabb, de nem a nádpálca típus. Szoktam edzeni, ápoltsággal nincs gond, és szőrös sem vagyok, csak a lábam. Lehet ez testképzavar? Van még így valaki? Konkrétan megmondani nem tudom, hogy mit szégyellek, csak általánosságban nyomaszt, ha tudom, hogy mások látnak, tehát nem a stranddal van problémám, ha tudnám, hogy rajtam kívül senki nincs a közelébe se, akkor mennék. :D Emiatt már vagy 7-8 éve semmilyen strandon nem voltam.

19f

2020. aug. 6. 13:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy tudod leküzdeni, ha egy bombanő (!) a párod és ő elfogad teljesen. Magyarul, ha van egy számodra egy fontos ember, aki lehet a szeretmed,szeretőd,párod, akinek jó vagy, attól a pillanattól kezdve nem igazán lesz fontos más véleménye, mert aki neked a legfontosabb elfogad, úgy ahogy vagy. Mivel ilyen ember nincs jelen a jelenlegi életedben, mindenki véleménye , ha nem is fontos, de bántó valamilyen szinten. Ha körülnézel a strandon, sok fura fazont láthatsz, de ők már azért merik ízléstelen testüket közszemlére tenni, mert egy ember, már elfogatta azt, és más véleménye nem fontos. A mostani helyzeteden csak magadra számíthatsz, tíz év alatt olyan tested lehet, amit senki elött sem kell szégyelned...
2020. aug. 6. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!