Nem merek strandra menni a pattanásos arcom miatt. Mit csináljak?
Mindenki azt mondja,hogy ez a kamaszkorral jár,de egy barátnőmnek sincs,sőt.. még az ismerőseim közül is csak nagyon kevésnek.
16/L
az arcod miatt nem mersz strandra menni?:O az arcodat minden nap megmutatod, ez nem olyan mint pl ha túlsúlyos lennél, és ezért nem mernél strandra menni.
ez mégis milyen kérdés?
Mennyire pattanásos az arcod? Kozmetikus már nem tud segíteni? Esetleg bőrgyógyász? Bőrgyógyász tud felírni olyan gyógyszert, ami szárítja a bőrt.
Vagy ennyire azért nem komoly a probléma?
Ha mindenféle kencéket kipróbálsz, az tényleg nem segít, mert csak tovább irritálod vele a bőröd.
Most mit használsz?
Egyébként a strand kérdésről én is azt gondolom, hogy miért lenne akadály, amikor az arcod télen-nyáron, otthon-suliban látják az emberek. A lényeg, hogy használj fényvédő krémet!
azért,mert alapozót teszek általában mindig és ha belemegyek a vízbe,elkenődik.. tudom,hogy nagyon egészségtelen,de hogyha nincs az arcomon,ki se merek mozdulni a házból,mert nagyon csúnyának érzem magam.
Most minden reggel és este babaszappant használok,azzal mosom az arcom.Az is segített,mert tavaly sokkal több pattanásom volt,mint idén.
Megértelek, hogy szégyelled, és inkább lekened alapozóval, de ez egy ördögi kör, mert az alapozó eltömíti a pórusokat. Nekem is pattanásos volt a bőröm kamasz koromban (nem túlzottan, de zavaróan), és nekem ezek váltak be:
Drágább, mint az átlag termékek, de nincs bennük sem színezék, sem tartósító, ami szintén gyulladást szokott okozni.
Nekem bevált, évek óta használom.
A zsíros bőrt is fontos hidratálni. Ezeket érdemes betartani az arcápolásnál:
1. tisztítás
2. tonizálás
3. hidratálás
26N
Sudocremet próbáldki! :)
amúgy én is így voltam, de hidd el a klór nagyon jó rá! elmentem strandra, mikor hazajöttem olyan sima és tiszta volt az arcom a pattanásoktól, hogy az hihetetlen..:D 1 hétig nem is jött pattanásom! legfontosabb, hogy NAPOZTASD AZ ARCOD! kiszívja a miteszereket és a pattanásoknak is jót tesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!