Pattanásos a hátam. Elmehetek így a strandra? 19/F
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 17:11
1/7 anonim válasza:
Szerintem el. Én pl. egyáltalán nem akadok fenn ilyenen, hiszen normális jelenség, mindenki túlesik a pattanásos időszakon, egyáltalán nem "gáz"! :) Menj nyugodtan!
üdv,19L
2/7 anonim válasza:
Miért ne mehetnél? Szinte minden embernek van pattanása.
3/7 anonim válasza:
Nekem meg a pattanás utáni hegek maradtak meg,nagyon csúnyán.Mégis elmentem,nem gáz.
4/7 anonim válasza:
Menj nyugodtan.A napsütés még jót is tesz a pattanásoknak.
5/7 anonim válasza:
Persze!Ha napoztatod a hátad hamar eltünnek a pattanásaid.
7/7 anonim válasza:
nekem arcomon alig,hátamon viszont eléggé vannak ilyen pattanások,és nagyon utlom, nekem idegesítően kissebbségi érzésem van ez miatt, és nincs pofám emberek elött mutogatni.Még eddzés után is pont úgy fordulok az öltözőbe,hogy kiessen a látoszögéből másoknak,annyira zavar,nemhogy több ezrek elé menjek a hátamat reklámozni a strandra. Énnekem legalábbis mindig megakad a szemem ilyeneken valahogy. És kinek tetszenek ezek a vackok a háton. Probálni kell tenni ellene valahogy,utána ha már nincsenek ,akkor úgy jobb elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!