Amikor az ember rossz passzban van, depressziós, kimerült, miért tapasztalja azt, hogy sokkal többen rúgnak bele, piszkálják mint amikor jobb állapotban van?
Figyelt kérdés
Az ember ebből a szempontból ragadozó lény, a könnyű prédára ugrik?2020. aug. 4. 10:14
11/12 anonim válasza:
Szerintem aki rossz lelki állapotban van, amit említesz, hogy depresszió es kimerültség, ott sok esetben gond van az önbizalommal, önszeretettel, a határok húzásával és sok sok mindennel. Simán beengednek több bántást is.
Szerintem az emberek kiérzik, hogy kivel mit lehet megcsinálni. Lásd iskola, munkahely .. mindig van egy akit az 5. Iskolában is megesznek reggelire a társai.
Hogy ennek mi az oka? Nem tudom, talán leverik a feszültségüket máson.
12/12 anonim válasza:
Mert átragad rájuk is, és nem elég erősek ahhoz hogy magukat magas szinten tartsák, így veled kötekednek. Ez már akkor is van ha csak beteg vagy egy kicsit, sima megfázás vagy bármi, fejfájás, fáradtság, nem vagy formában. Erre sajnos számítani kell, de vannak akik nem ennyire egybitesek és így tudnak mit kezdeni a legyengült állapotoddal is. Viszont ezt nem ők döntik el, van aki képes rá, van aki nem képes rá sajnos, ha a feje tetejére áll akkor se. Velük sokkal nehezebb, mert mindig szerepet kell játszani akkor is ha rosszul vagy (illetve főleg akkor, egyébként nem annyira).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!