Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elégedettség érzésed van, ha...

Elégedettség érzésed van, ha betudsz vásárolni hétvégére, következő hétre, ünnepre?

Figyelt kérdés

Nekem van egy ilyen kellemes érzésem, amikor családosan elmegyünk vásárolni hétvége előtt vagy szombaton. Jellemzően egy hétre előre bevásárolunk azokból, melyek elállnak. Kis előretartásunk is van mindig a tartós termékekből. (élelmiszer, vegyi, háztartási termékek, kutyakaja, stb.)

Nem vagyunk gazdagok, átlagos család vagyunk. Jóleső érzés, amikor hazaérkezünk a vásárolt dolgokkal. Másnak is van ilyen érzése?

2020. aug. 2. 02:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

10.vagyok.mellesleg en azt is utàlom, hogy egyaltalan enni kell. A fizum/idöm javareszet az alberleten felül ez viszi el.

Mert ha majkremes kenyèren élnék, akkor meg beteges gyenge leszek es magammal cseszek ki.

2020. aug. 2. 09:52
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Bevallom, hogy online vásárolok.

Utálok vásárolni, nem bírom a tömeget és ez a boltokban a legrosszabb (mert ott van tolakodás, türelmetlenkedés, másik ember tőled centikre, sorban állás).

Plusz nekem kell az az időmegtakarítás.

1+ hétnyi kaját haza se bírnék cipelni.

2-3 naponta meg nincs az az isten, hogy boltba menjek. Kell az a 30-60 perc (30 ha hazafelé jövet ugrok be, 60 ha otthonról kb vagy nem tudom). Logikátlannak érzem olyan keveset venni egyszerre, a legtöbb dolog el is áll tovább és az alatt a plusz idő alatt tanulok vagy sportolok vagy akár punnyadok...

Amúgy 1-2 hétre szeretek előre bevásárolni. Fentiek az oka.

2020. aug. 2. 10:23
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Én csak a macskámnak szoktam bespajzolni. Szeretem ha van tartaléka, van egy egész szekrénye. Persze ügyelek a tárolásra, nincs lejárt szavis cucc, stb.

Magamnak nem igazán szoktam. 2-3 napra előre bevásárolok max.

Van itthon 1 bontatlan liszt, meg ilyenek. Nem igazán tartalékolok.

2020. aug. 2. 12:51
 14/15 anonim válasza:
25%
Az emberben alapvetően jó érzést kelt, hogy nem kell kivenni a kosarából dolgokat, és van mit enni. Ez alapvető emberi szükséglet. A szomorú inkább az, hogy ebben az országban opció ennek az ellenkezője, és egyáltalán téma, hogy de jó nagybevásároltam.
2020. aug. 2. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
75%

Kis városban lakunk nem sok bolt van, azok is drágák. Így mindig van itthon tartalék. Zsugorban, liszt, cukor, tej, krumpli, hagyma, húsok.. stb

Kamrában rendszerezve a polcokon. Mindennek megvan a helye, nem sok mindent veszünk hétközben. Többnyire zöldséget és gyümölcsöt, tejtermékeket.

Most pl 2kg lisztből sütöttem lángost mert ezt kérték a gyerekek. Vittek a mamának is.

Amit lehet én készítek el, bolti süteményt, péksütiket sem veszünk. Időigényes de olcsóbb és jobban kijövünk így. Később nem tudom hogy lesz e erőm erre, de most van.

Ha nem kertes házban élnénk hanem pl panelban, ott nem tartalékolnék semmit sem.

2020. aug. 2. 16:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!