Van egy cigány szomszédom akinek amikor köszönök nem hajlandó vissza kõszönni csak bámul a képembe és ki sem nyitja a pofáját. Az ilyen cigányok mire játtszák úgy az agyukat?
Figyelt kérdés
2020. júl. 31. 23:47
1/23 anonim válasza:
Mi az a három szó amit nem akarsz hallani egy cigánytól?
-???
- Jó reggelt, szomszéd! 😉
2/23 anonim válasza:
Nem értenek magyarul.
Ne köszönj neki.
3/23 anonim válasza:
Illemtant nem tanult. Ostoba. Legalább ne bámulna akkor olyan feltűnően. Inkább fordítaná el a fejét ha már ennyire nem akar köszönni.
5/23 anonim válasza:
Nekem a skinhead szomszédom csinálja ezt. Vajon ha ők ketten találkoznának, köszönnének egymásnak..? :D
6/23 anonim válasza:
Ugyanez, öreg nőci a szomszédom. Nem képes visszaköszönni. Hagyd rá.
7/23 anonim válasza:
Mondjuk, ha ilyen primitív cigányozós internet huszár szomszédom lenne, aki magyar emberekkel szórakozik mint te, én se köszönnék. Majd ha megtanuld a tisztességes beszédet, majd elgondolkozom rajta.Addig levegő vagy.
8/23 anonim válasza:
Szerintem,ha egy magyar szomszédod nem köszönne akkor nem gondolnád úgy,hogy "mire játsza úgy magát" és nem is rágódnál annyira ezen a szituáción.Főleg az utolsó mondatodból kiindulva.
(Jöhet a lepontozás poénos rasszista bagázs,aztán mehet a #blacklivesmatter a neten)
9/23 anonim válasza:
Utolsó, te magyar vagy cibbany vagy?
10/23 anonim válasza:
#7 es * (csak pont akkor rakta ki az előttem lévő is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!