Miért nem akar már köszönni a szomszédom akivel köszönőviszonyban voltam?
2 házzal arrébb lakik, nem lehet telekvita meg semmi köztünk. Beszélni még soha nem beszélgettünk, csak köszönni szoktunk egymásnak meg egyszer bemutatkoztunk. Mindig már messziről üdvözölte a gyerekeimet és a feleségemet is. Mosolygott, jófej ember. A gyerekek mondták múlthéten hogy köszöntek a bácsinak de elment mellettük. A feleségemet lefröcsölte a múltheti esőkkor a kocsijával, le se lassított. Akkor azt hittem csak véletlen a dolog, csak beképzelik, de tegnap ment munkába és elfordította a fejét ahogy meglátott. De nagyon látványosan!
Rosszat nem mondtam róla mert nem is ismerem, nem telekszomszédok vagyunk így ilyesmi sem lehet. A családban sem mondott neki senki semmit. Egyszerűen behülyült az ember.
Valaki tud valami okot mi baja lehet vajon? Megpróbáltam megkérdezni tőle ma, de nem reagált a nevére sem, csak ment tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!