Tudnátok segíteni az önfeljesztésben?
Én is ilyesmi vagyok mint te csak 2 évvel fiatalabb.
Mielőtt önfejlesztésbe kezdesz, előtte érdemes önismeretet végezni, teljesen ismerni magadat, így tudni fogod a jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt, és így tudsz csak javítani a hibáidon. Szóval először az önismeret, utána a többi. Egyébként igen, vannak önfejlesztő könyvek, elmész a könyvtárba ott biztos adnak egy párat, ez egy jó kiindulási pont az önfejlesztésnél ha nem tudod hogyan kezdj hozzá.
Remélem tudtam segíteni. Ha még van valami kérdésed csak nyugodtan kérdezz. :)
Huh hát nem
is tudom 😅. Köszi szépen a segítséget, de én nem akarom másokra erőltetni se magamat. Azért köszi, majd csinálok valamit :)
Keresési eredmények
Internetes találatok
Személyiség megváltoztatása - Ezotéria | Femina
femina.hu › Ezotéria
2019. ápr. 9. - Meg lehet változtatni valakinek a személyiségét? ... megtörténhet, önnön döntéséből, akaratlagosan változtathat-e valaki a személyiségén. ... Aki azon akart változtatni, hogy nyitottabb legyen, olyan feladatot kapott, hogy
Hogyan tudnám megváltoztatni a személyiségemet?
www.gyakorikerdesek.hu › egyeb-kerdesek__onismere...
Egyszerűen azt szeretném ha jó társasági ember tudnék lenni, tudom, tudom ... Ezen nem nagyon tudsz változtatni. talán, ha valamilyen személyiségfejlesztő ...
Hiányzó: jobb legyen?
Hogyan változtassam meg a személyiségem? - Egyéniségépítés
www.egyenisegepites.hu › hogyan-valtoztassam-meg-sz...
Jobb ember leszel? Vagy valamiben jobb leszel? ... itt is ugyanazt hangsúlyozom: bármit is teszel, az legyen egy nagyobb rendszer része, mely ... Aki csak meg akar változtatni téged, hogy neki megfelelj, az nem téged szeret, hanem önmagát.
Hiányzó: tudnék | Tartalmaznia kell a következőket: tudnék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!