Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne ha egy pánikbeteg...

Mi lenne ha egy pánikbeteg LSD-t venne be?

Figyelt kérdés

2020. júl. 30. 23:01
1 2
 11/11 Mattyer1 válasza:
56%

Nekem volt Lsd-s élményem olyannal, akinek pánikrohamai vannak és állandó szorongásban él.

Nem feltétlenül különb, mint egy átlagos embernél. Ha nem intenzív a trip, ő is eufóriát érez, életvidám, és ez sokat segít a lelki állapotán egy ideig.

Nagyobb tripnél viszont igen, volt pánik, de nem mondanám, hogy durvább volt mint másnál. Tripszitterkedtem, nem esett bántódása, kiürült belőle a sav és visszatért a normális állapotba. Mindamellett nem bánta meg, mert sokat segített neki ez az élmény, és szerintem is egy jó irányba indult az élete.

Később aztán nem így lett, de ezek ugyebár személyes dolgok.

Ami a pszichózist meg egyebeket illeti, ez bármilyen tudatmódosítónál előfordulhat. Közel sem olyan gyakori Lsd-nél mint ezt gondolják, de nyilván inkább ez szokott nagyot ütni. Pedig fűnél alkoholnál is ugyanúgy előfordul, és gyakrabban.

2020. aug. 13. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!