Lányok,szerintetek Karácsony Gergely jól néz ki?
Figyelt kérdés
(Most így politika mentesen kérdezvén)
Én nem gondoltam volna hogy 40+-os:O
2020. júl. 29. 17:36
11/21 anonim válasza:
Se nem ronda, se nem jóképű. De mivel okos tekintete van, ez dob egy picit a vonzerején.
12/21 anonim válasza:
Nem. Kaleta viszont nagyon jól néz ki, amikor borostás. Annak ellenére, hogy pedofil, szar ember, kár érte.
13/21 anonim válasza:
Ne politikai megítélésnek vegyétek (erre a kérdező is megkért), de a JELLEME egyenlő a nullával. Most kénytelen vagyok politikusként rátérni, mert ezt erről az oldaláról ismerem. Ő egy emberi jellem szerint toprongy, mert csak arra felé tudja hajlítani a köpenyét, ahonnan a szél fúj.
Arcvonásaiban semmi különös.
14/21 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki rosszul. Kedves a mosolya
15/21 anonim válasza:
Ostoba képű,szemüveges zsidó,gyönyörű mondhatom.
16/21 anonim válasza:
Aranyos mosolya van, de nem az esetem. Valahogy a kisugárzása nem fog meg. Ránézésre inkább ilyen kedves nagybácsi feelingem van tőle.
19/21 anonim válasza:
Ezt nem tudtam róla.
Lehet, hogy akarnak gyereket, csak nem lehet, de az is lehet, hogy nem akarnak, akkor meg ne papoljon családról, gyerekekről, családvédelemről...
20/21 anonim válasza:
Tudtommal van gyereke, lehet, hogy kettő is.
Amúgy jól néz ki, magyar viszonylatban meg pláne. Nem tudom, ti milyen pasikat láttok, hogy ezzel a kinézettel nem számít jó pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!