Szirmai Gergő vagy Dancsó Peti a magasabb? Ha Dancsó Péter és Szirmai Gergely összeverekedne ki győzne? És ha a seregeik is beszállnának?
Hát ugye Dancsó mellett állnak a 12 évesek, akikből ugye sok van, de Szirmai Úr mellet állnak (ha meggyőzi őket) a paramilitáris Sherlock rajongók, akik a rejtőzködés és álcázás mesterei... Nehezen tudom elképzelni a csata végkimenetelét. Segítsetek!
UI: Te ki mellé állnál?
Seregek xdddddddddddddddddd
Sírok rajtad öcsém
"rejtőzés és álcázás mesterei" xd
Az, hogy ip címet tud változtatni, még nem lesz feltétlenül mesterkém valakiből..
Nos, mivel nemrégiben Dancsó és Majka együtt csináltak videót, így láthattuk őket egymás mellett, így szemmértékre azt mondanám, hogy Dancsó 3-7 cm-el magasabb Majkánál... Az internet szerint, Majka 178 cm, tehát Dancsó 181-85 cm lehet. :D Gergő szerintem kb. ugyanilyen magas, max +/- pár centi.
Ha összeverekednének? Hát, egyetértek azzal, hogy Gergő nem biztos, hogy az erőszakot választaná... Ha mégis, akkor Ő győzne! Én is mellette szállnék harcba - mint paramilitáris Sherlock rajongó, persze! ( Remélem ez nyilvánvalóvá vált a fönt olvasott következtetésemből!!:) )
A 12 évesek tényleg sokan vannak, de könnyen átcsábíthatóak a mi oldalunkra egy jól időzített GameDay Irodás Minecraft gameplay-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!