Hogy képzeli Szirmai Gergő, hogy nem beszélt a "MINDEN, amit a Breaking Badről tudnod KELL! " ben Jesse Pinkman ( Aaron Paul) -ről?
http://www.youtube.com/watch?v=HRPnvP3Gkfk
Nálam ezért ment a dislike... Ő lenne benne a LÉNYEG!
Most csalódtam. :(
Ezt talán tőle kellene megkérdezned...
Egyébként kíváncsiságból belenéztem a videóba, nem beszélt kevesebbet Pinkmanről a kelleténél. A sorozat Walter kálváriájáról szól, a többi karakter a körítés, legyen bármilyen szimpatikus vagy antipatikus.
Én azért nem nagyon nézem a videóit, mert nem a filmekről szokott kritikát megfogalmazni, hanem inkább a bennük felmerülő problémakörökről. Utóbbit nagyon jól fogja meg, és szép körítéssel szokta tálalni.
Szerintem ezúttal is erről van szó, a legfőbb motívumot megragadta, majd körbejárta. Értem én, hogy sokaknak szimpatikus(abb) Pinkman, de ettől függetlenül nem övé a dráma, ő a feszültségek egyik legfőbb generátora... Legalábbis a történet fő szála alapján.
Ugyanúgy, mint a Sötét lovagban, Jokertől tudna többet idézni minden nézője, de ettől függetlenül Wayne drámája a film. Így az ő szemszögéből a legjobb döntés megközelíteni a cselekményeket.
Én nem nézem a sorozatot, így se nem védem, se nem szidom Szirmait, DE most komolyan, ilyenért minek kell kiírni egy kérdést? :DD
Csalódtál, dislike-oltad ez van... Írj véleményt a videóhoz vagy a facebook-oldalára és le van tudva, ott legalább azok látják, akik "érintettek" a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!