Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy képzeli Szirmai Gergő,...

Hogy képzeli Szirmai Gergő, hogy nem beszélt a "MINDEN, amit a Breaking Badről tudnod KELL! " ben Jesse Pinkman ( Aaron Paul) -ről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=HRPnvP3Gkfk

Nálam ezért ment a dislike... Ő lenne benne a LÉNYEG!

Most csalódtam. :(

2014. okt. 16. 12:22
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Ezt talán tőle kellene megkérdezned...

Egyébként kíváncsiságból belenéztem a videóba, nem beszélt kevesebbet Pinkmanről a kelleténél. A sorozat Walter kálváriájáról szól, a többi karakter a körítés, legyen bármilyen szimpatikus vagy antipatikus.

2014. okt. 16. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Jesse karakter fejlődése majdnem ugyanolyan fontos volt mint Mr. White-é...
2014. okt. 16. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg a színészi képességeket tekintve, kettejük közül Aaron Paul a tehetségesebb szerintem!
2014. okt. 16. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és már vagy 20 megkérdezték tőle 10 oldalban a facebookon, szóval én nem Őt kérdezem. Egyébként szeretem Gergőt, de most csalódtam. Ez nagyon össze lett csapva, akkor inkább ne is készített volna róla kritikát!
2014. okt. 16. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Én azért nem nagyon nézem a videóit, mert nem a filmekről szokott kritikát megfogalmazni, hanem inkább a bennük felmerülő problémakörökről. Utóbbit nagyon jól fogja meg, és szép körítéssel szokta tálalni.

Szerintem ezúttal is erről van szó, a legfőbb motívumot megragadta, majd körbejárta. Értem én, hogy sokaknak szimpatikus(abb) Pinkman, de ettől függetlenül nem övé a dráma, ő a feszültségek egyik legfőbb generátora... Legalábbis a történet fő szála alapján.

Ugyanúgy, mint a Sötét lovagban, Jokertől tudna többet idézni minden nézője, de ettől függetlenül Wayne drámája a film. Így az ő szemszögéből a legjobb döntés megközelíteni a cselekményeket.

2014. okt. 16. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Én nem nézem a sorozatot, így se nem védem, se nem szidom Szirmait, DE most komolyan, ilyenért minek kell kiírni egy kérdést? :DD

Csalódtál, dislike-oltad ez van... Írj véleményt a videóhoz vagy a facebook-oldalára és le van tudva, ott legalább azok látják, akik "érintettek" a témában...

2014. okt. 16. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A szinészi képességük ugyanolyan jó, de amúgy a videó kb 60%-a hülyeség szerintem, az a cím hogy MINDEN amit tudni kell róla inkább semmi, ez olyan bemutató volt mintha nem is látta volna a sorozatot csak pár részbe belenézett és elolvasta valahol a tartalmát a sorozatnak, és igen Pinkmanről szinte kötelező lett volna beszélni.
2014. okt. 16. 12:52
 8/8 Gh05t ***** válasza:
100%
Igazad van, ő is az egyik leglényegesebb karakter akinek az átalakulása szintén fontos. Én még Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) kritikáját hiányoltam hiszen sok minden függ tőle és a végkifejletnél is egy kulcsfigura de azért nekem tetszett a kritika.
2014. nov. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!