Szirmai Gergő vagy Dancsó Peti a magasabb? Ha Dancsó Péter és Szirmai Gergely összeverekedne ki győzne? És ha a seregeik is beszállnának?
Hát ugye Dancsó mellett állnak a 12 évesek, akikből ugye sok van, de Szirmai Úr mellet állnak (ha meggyőzi őket) a paramilitáris Sherlock rajongók, akik a rejtőzködés és álcázás mesterei... Nehezen tudom elképzelni a csata végkimenetelét. Segítsetek!
UI: Te ki mellé állnál?
Hát Szirmai elviekben sváb vagyis német, a németek magasak, de én inkább Dancsóra tippelnék magasságban.
1v1 Fight: Hááááát, kifullad mindkettő az első percben
SeregvSereg:
Szirmai:
cilinderes, galambmaszkos katonák, golyó álló frakkban
militarizált disznókra ültetett haevyk
szövetséges: talán néhány dumaragus, klónok, a Game day iroda seregei (itt a játékok szereplőire és a nézőkre gondoljatok)
Dancsó:
altegér elektromos harcosok, keksz puskákkal
birka háton lovagló minecraft kockák, fullos gyémánt cuccban
szövetséges: FreddyD és seregei (itt a játékokban szereplő karakterekre és a nézőkre gondoljatok), Zulu, Marilin
Senkihez nem csatlakoznék, inkább összegyüjteném a magyar videósokat, hogy leigázzuk az igaz főellenségeket! (ááááááá nem pewdiepie-ra gondoltam ááááááááááá........nem....)
Én sem tudom, hogy ki a magasabb, bár szerintem nem ez döntené el.
Ha mondjuk szellemi párharcba keverednének, egyértelműen Gergő kerülne ki győztesnek, haaa belemenne. (nem hiszem, hogy fegyvertelenre támadna Gergő:p )
Ha puszta fizikai küzdelem lenne, remélem, hogy akkor is Gergő kerekedne felül.
Ha pedig a seregeik harcolnának, akkor minőség szempontjából Gergő nyerne, mennyiség szempontjából meg... akkor is! A hollywood hírügynükség laza 100.000-rel több követővel bír! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!