Szerintetek Szirmai Gergely jó videós?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 17:40
1/17 anonim válasza:
Megosztó. Van akinek túl sok a stílusa, van aki bírja. Én kedvelem.
2/17 anonim válasza:
Ismerni kéne?
Annyi videós van a 95% meg eléggé unalma biztos ez is egy közüllük
5/17 anonim válasza:
Szirmai az egyetlen, akibe nem untam bele. Frappáns, és remekül adja elő magát. Nem fárasztó hallgatni, a hangja kellemes, mindemellett remek rálátása van a felhozott kérdéskörök témáira. Nem lenél vérig sértve, ha egyszer lehetőségem nyílna találkozni vele.
7/17 anonim válasza:
Igen, csak nekem alapvetően 1 bajom van vele.
-túlságosan neoliberális
8/17 anonim válasza:
Nekem egy ideje már nem jön be a stílusa, túlságosan erőltetettnek találom. Ettől függetlenül nem mondom hogy ne lenne jó videós. Miért lenne neoliberális? :D Mert nem azt hirdeti hogy a bu#zik a pokolba égnek majd meg egy dézsába? :D
10/17 anonim válasza:
Én is szeretem. Egyezik a nézőpontunk, de mégis, a videók elején az "és beszéljünk egy kicsit a ......" résszel teljesen új dolgokra világít rá, más nézőpontra.
Azért jók a videói, mert nem csak röhögni lehet rajtuk, vagy élvezni őket, hanem tanulni is lehet belőlük.
Mindazonáltal megértem, ha sokaknak heves és erőltetett ez a stílus, mert külső szemszögből nézve néha én is annak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!