Milyen érzés lesz majd?
09:54-es vagyok
Honnan lehet tudni, hogy milyen lesz egy érzés jövőbeni bekövetkezte, amit még sosem éltél át? Nem lehet tudni.
Milyen módszerrel dolgozol azon, hogy bekövetkezzen? Vagy csak vársz rá, álmodozol róla?
09:59-es vagyok
Hú.
"Olyan lesz,hogy öntudaton kívül cselekszek miatta." Az öntudaton kívüli cselekvés nem egyenlő az érzelmek megélésével, önmagad adásával stb! Nem javaslom. Hogyan akarod kivitelezni?
A túlzott önkontroll csökkentése és a negatív önkorlátozáson felülemelkedés segíthet az érzelmeid megélésben. De én inkább kognitív terápiát ajánlanék.
"Hogyan akarod kivitelezni?"
Nem tudom,próbálok össze-vissza kiszabadulni ebből áz állapotól és addig szabadulgatok ki különféle állapotokból,amíg jó nem lesz.Már voltam olyan állapotban is,hogy egész nap csak feküdtem.Most meg ilyen pörgő állapotban vagyok.Lehet viszont csak a napfény,az egy kicsit valamiért megőrjít.Lehet télen ugyanúgy csak egész nap feküdnék.Viszont mindkettőnél,ilyen "halott fény" érzésem van.
"A túlzott önkontroll csökkentése és a negatív önkorlátozáson felülemelkedés segíthet az érzelmeid megélésben."
Nem tudom,én nem korlátozom önmagamt,hanem korlátok nélkül élek.
Kérdező
Amit csinálsz az olyan, mintha megkérdeznéd, hogyha eszel majd egyszer jabuticaba gyümöcsöt, akkor annak milyen íze lesz - majd mi válaszolnánk, hogy kicsit olyan, mintha a marangnak az íze keveredne a rambutánéval. (mind valódi gyümölcs). Mivel egyiket sem ismered semmit nem segít neked.
Vagy mintha azt szeretnéd tudni, hogy milyen lesz az, amikor majd látni fogod a hangokat, mint egy-két nagyon ritka ember, akinek ilyen az agya, hogy a hanghullámokat is képekként érzékelik.
Ha nem vagy képes érezni (ami hülyeség) akkor nem is tudod megérteni azt, amikor valaki az érzésekről beszél, hiszen azért érzés, hogy érezzed.
Keresési eredmények
Internetes találatok
depresszió és hangulatzavarok | Mindennapi Pszichológia
mipszi.hu › problemak › depresszio-hangulatzavarok
Ha minden rendben van, akkor is képes vagyok szomorú lenni ... Általános hatodikban kezdtem el leginkább szomorúbbnak érezni magam, bár ez a ... Most leszek 32 éves, de semmit nem tudok felmutatni, hogy ezt elértem. ... Már évek óta nem érzek semmit, teljesen üres vagyok belül, és az érzékeim is eltompultak.
Filmspirál 31. - EPA
epa.oszk.hu › naplo
Senki még csak nem is célzott rá, hogy meg akarna valósítani egy eszményt. ... éreztem: felfedeztem, milyen lapos, milyen német gondolatokat tartalmaz a drámáról, ... Remélem, mire eljutok az utolsó oldalig, képes leszek lelkiismeretfurdalás nélkül ... Gyerekkorom óta mindig elhallgatok idegenek között, képtelen vagyok ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!