Hogyan ne legyek irigy másokra?
Elég csak felmenni a facebookra, mindenki dicsekszik és a legjobb oldalát, sikereit látod csak. Én, aki nem szeretek dicsekedni és mostanában nincs is mivel, nem érzem magam trendinek és a világba illeszthetőnek. Ez nagyon zavar, de tudom, hogy hülyeség, mégis rossz érzés.
Hogy ne legyek irigy? Hogy tudjam elfogadni azt, ami van, és örülni mindig, mindennek?
Nem lógj a fészbúkon, instán annyit.Ezekre úgyis csak a jó dolgokat pakolják fel az embereket. Nyaralást, autót, házat, formás popsikat. Az, hogy ezek mögött 10-15-20 évnyi hitel van, meg otthon veszekedés minden este, azt senki nem fogja világgá kürtölni.
tanulj meg a dolgok mögé látni. Attól mert látsz egy 40 milliós luxusautót az utcán, az nem jelenti azt, hogy a tulajdonosa kőgazdag és tejben fürdik.
Kérdezd meg Józsit
Neki mindene megvan, mégis mindig irígy másokra
Talán nem kellett volna az elmúlt 20 évet végigkokózni meg végiginni mindennap és akkor a lelkiállapota és az elméje is rendesebben működne
Örülj annak, amid van, de ez nem azt jelenti, hogy elfogadod, hogy nem lehet több vagy más.
Te is tudod, hogy mindenki a legjobb oldalát mutatja. A legtöbb csillivilli dolog ott kamu, vagy erősen fel van tupírozva.
Ha kialakítod a saját értékrendedet és életstílusodat, nem fog érdekelni az, hogy más hogy él. Legalább az én esetemben ez így van.
Talán "joggal" irigykedhetnék bizonyos dolgok miatt másokra, ugyanakkor tudom, hogy rengetegen irigykedhetnének rám is. Éppen ezért nem érdemes ilyen összehasonlítgatásokkal foglalkozni, mert nem vezetnek valójában sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!