11/18 anonim válasza:
95%-ban az oldalamon.
5%-ban a hasamon.
A hátamon nem tudok aludni, ha véletlenül úgy fordulok éjjel akkor mindig felébredek rá.
12/18 anonim válasza:
Mostanában oldalt és hason. Hason sokat kell helyezkednem, mert a péniszem tekintélyes, és megnyomódik.
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de szegény hatos miért lett lepontozva? :D
2020. júl. 28. 13:52
14/18 anonim válasza:
Ahogyan jólesik, de még asszonyon is vagy ő rajtam:)))
15/18 anonim válasza:
Én szeretnék a hasamon aludni, de ahhoz ki kellene csavarnom a nyakamat, attól pedig másnap megfájdul a fejem.
Háton elaludni nem szoktam, de nagyon gyakran úgy ébredek, tehát álmomban szívesen fordulok rá.
16/18 anonim válasza:
Kaphatsz szóval a helyedben en inkább nem aludnék
17/18 anonim válasza:
Egy ágyon alszom. Annak felületén pedig az oldalamon.
18/18 anonim válasza:
Én az oldalamon, az egyik lábamat felhúzva, a másikat kunyújtva, vagy a hátamon, kezeimet magammellett tartva, és a hasamon a kezeimen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!