Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten jelentek meg a...

Hányadik héten jelentek meg a striák a hasadon?

Figyelt kérdés

Azok a válaszok nem érdekelnek, hogy nem jelent meg.

Nagy hasad volt? Sokat híztál?

2018. okt. 18. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

22 kilót híztam a végére, keveset ittam, nagy hasam volt.

Körülbelül a 30 hét környéken jött elő az első, majd fokozatosan a többi. Sajnos nagyon sok csíkom lett..

2018. okt. 18. 20:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Fiammal 25 kg-ot híztam, 38. hét körül jelent meg pár csík a hasamon. A mellemen viszont az elején kinyúlt a bőr, nagyon csúnya piros csíkos volt, de szerencsére az alsó részén, ahol nem látszik. A combomon és a derakamon is lett néhány stria.

A lányommal 27 kilót szedtem fel, akkor már nem lettem csíkos.

2018. okt. 18. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Úgy emlékszem már a 30.hét előtt, nagyjából 27-8 hetesen. Hirtelen nőtt meg a hasam és nem bírta a bőröm. Először nagyon pici vonalak jelentek meg, de onnan sajnos nem volt visszaút.

Igen, nagy hasam volt, mindig beszóltak, hogy biztos ikrek stb. Összesen 11 kilót híztam, ebből 9 a 30.hétig jött fel.

2018. okt. 18. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:

kb. 37-38.héten jelentek meg, de nem vészesen sok

óriási csúcsos hasam volt, 16kg híztam, ami főleg víz volt(10-11 kg már a kórházban lement)

16 hetes vagyok a kistesóval remélem most is ennyivel megúszom, bár szerencsére az én stríáim kifehéredtek és alig látszódnak..én a kötény/lógóhastól félek 😕 remélem másodjára se lesz olyan

2018. okt. 18. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem volf nagy

14 kg

6 hétre lement mind

35 hetesen jelent meg valami poros foltosság azboldalamon ami stria lett...

De az utolsó 2 hétben lezz nagOn sok (40-41. Hét)

2018. okt. 18. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Elso gyerekkel sokat hiztam vekony alkatra, nagy baba volt kicsi pocakban es nem lett csik.

Masodjara keveset hiztam vekony alkatra, nem volt nagy hasam, a baba kisebb volt es a vegen lett par stria az alhasampn, 38-39. Het korul.

Most normal merteku a hizasom eddig, nagy baba es az elozoktol nagyobb pocak, 37. heten vagyok es eddig nem jott ki ujabb csik.

2018. okt. 18. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Első és második babánál is 34. hét körül jelentek meg csíkok. Most vagyok 38 hetes a másodikkal, először az előző terhesség csíkjai sötétedtek el, és sajnos jelent meg néhány újabb is.

Iszonyat nagy hasam volt elsőre is és most is, pedig nagyon sokat nem híztam. A babák viszont nagyok, 4 kiló fölötti volt az első, úgy néz ki most is ekkora lesz. 😊

2018. okt. 18. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Kb 23 hetesen de nem volt nagy pocim és akkor még csak 6kg pluszban voltam! 30 hétre még 5kg plusz és sokkal több erősebb stria. Hasamon hű de sok nem inkább az oldalamra jött
2018. okt. 19. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:

A 28. héten megjelent az első csík, először nem is tudtam, hogy ez a stria. Elkezdtem kenni, de nálam semmit nem használt, egyre több csíkom lett. 54 kg-val kezdtem a várandósságot és 72-vel mentem szülni. A fiam 3700 grammal született és jó nagy pocim lett az utolsó hónapra :)

Azóta eltelt 14 hónap, sokkal halványabbak a csíkok, de azért látszanak :/( a kilókról annyit, hogy azóta már csak 52 vagyok.. Szeretnék hízni, de hónapok óta ennyi vagyok. Lehet amiatt is, mert még mindig szoptatok. Egyébként nagyon vizesedtem várandósság alatt, de szülés után 2-3 hónappal lement rólam az összes pluszkiló.)

2018. okt. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!