Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől jelentek meg...

Hanyadik héttől jelentek meg a striák a hason?

Figyelt kérdés
23+3 hetes kismama vagyok, van DM-es olajom, de nem szeretem az illatát, helyette Garnier testápolóval kenem napi 1X. Sajna vannak már régebbről csíkjaim, szóval van rá esélyem, hogy most is lesz, csak kérdem, hogy nektek mikortól repedt ki a bőr?
2010. febr. 14. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én az első perctől DM olajat használtam!De a 14. hétre már volt 4 új csíkom a régiek mellé!!!Pedig csak 2 kilót híztam!A pocakom nőtt nagyon!Nagyon hajlamos vagyok rá én is!Vettem Avent stria elleni krémet!Ez sokkal jobbnak tűnik!Mert ez felszívódik és nagyon jó az összetétele is(kozmetikus vagyok)!Az olajból sokkal kevesebb képes felszívódni a bőrbe!Azóta nincs új csíkom,pedig a pocak továbbra is rohamosan nő!Napi 3x kenem!!!Üdv:18 hetes kismama
2010. febr. 14. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a 40. héten repedt ki pedig azt hittem megúszom. Szerencsére csak két pici csíkocska.
2010. febr. 14. 08:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
10-12. héttől kentem vichyvel végig ( a gatyám ráment) és a 38. héten végigrepedt sajnos és úgy kinyúlt, hogy sajnos vissza sem ment a bőr.
2010. febr. 14. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A strihák általában akkor jönnek elő, ha hirtelen nő a hasad viszont a szövet nem képes ezt a változást követni (nem elég rugalmas) és szakad. Nekem nem volt és laposra visszament a hasam mintha nem is szültem volna én Babé-t használtam és már 10 hetesen elkezdtem kenni, hogy rugalmas legyen a bőröm mire elkezdek hasat növeszteni. :)
2010. febr. 14. 08:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is DM-es babylove olajjal kentem a hasam kb a 16. héttől. A 33. hét után akkorát nőtt a hasam, hogy hiába kentem naponta többször is (és még olivaolajjal is), mégis olyan lettem mint egy tigris. (anyatigris :))

Ez alkat kérdése, sajnos.

Sok boldogságot!

4,5 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 14. 08:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elso terhessegem alatt kakaovajas stria elleni kremet "hasznaltam".

Ez nalam annyit jelent, hogy kentem is, meg nem is, talan ket naponta, volt, hogy naponta ketszer, volt, hogy ket hetig egyszer sem. Sokat hiztam, megsem repedt a borom, hamar lefogytam, akkor sem repedt, a hasam is lapos lett, en pedig vekony, mint alapbol.

Most a masodik terhesseg alatt hasznaltam ugyanazt a fajta kremet, plusz a piros garnier testapolot is, nem azt mondom, hogy most a rendszeresseg peldakepe voltam, de gyakrabban kentem, mint az elso babaval. A pocakom nem lett nagyobb, nem nott hirtelen, alig hiztam, olyan feszes a hasamon a bor, mintha ki lenne feszitve. Meg ido sem sok telt el a ket terhesseg kozott (15 honap a korkulonbseg), tehat nem valoszinu, hogy a borom sokat oregedett volna, vagy veszitett volna a rugalmassagabol.

Erre a 37. heten elkezdett repedni a pocakomon. Nem durvan, csak nehany van, de megis repedt. Nagyon meglepodtem, azt hittem, hogy most sem lesz, hiszen semmi sem indokolta.

Szoval en azt mondom, hogy ezt nem lehet kiszamitani, vagy lesz csikod, vagy nem...

2010. febr. 14. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 37. héten jelent meg pár csík, pedig én is kentem drága krémmel is, meg babaolajjal:)
2010. febr. 14. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én már a legelső pillanattól,hogy megtudtam,hogy babát várok,kentem a hasam,cicim,combom,reggel-este babaolajjal és egy csíkom sem lett:D.Lehet,hogy genetika,de szerintem az is segít,ha nem száraz a bőröd,jó rugalmas könnyebben tágul.Én csak 9kg híztam,szerintem ez is számít,hogy a hízás is fokozatos legyen,hogy ne hirtelen táguljon a bőr,mert akkor könnyen megreped.Nekem különben van a fenekemen csík,még a nővési korszakomból(kb.12-13éves)lehettem akkor hirtelen megnyúltam és mindkét oldalon lett 3-3csíkom.Én is azt hittem majd a pocim,cicim is olyan lesz mint a térkép(de nem lett).

Üdv.17hós kislegény anyuja

2010. febr. 14. 11:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is az elejétől kezdve kenem. Vopltak már csíkok a hasamon, a fogigátló abbahagyása után 10 kg feljött 5 hónap alatt.... :(

Hiába a piros Garnier és a Gabi babaolaj, hiába nbem híztam eddig semmit, a hasam sosem viszket, de észrevétlenül nődögél... :), lett már 3-4 újabb csíkom.

A végére viccesen fogok kinézni. :)

25 hetes km

2010. febr. 14. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhesség elejétől DM-es olajjal kenem, minden fürdés után és 39 hetesen egyetlen csíkom sincs. Bár nálam ez genetika is lehet, mert sem anyunak, sem a nővéremnek nem volt csíkos a hasa, pedig ők semmivel sem kenték.

Ugyanakkor a régi hízások-fogyások meg igencsak nyomot hagytak a csípőmön, szóval fogalmam sincs, mitől függ a dolog.

2010. febr. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!