Miért jó dohányozni? Miért kell egyáltalán?
18 vagyok. Fiú. 1 hónapot dohányoztam, összesen 1 dobozt 17 évesen. SOHA TÖBBÉ!
A torkom folyamatosan száraz volt, köhögtem, a tüdőm haldoklott.. Bleeeh. Futni alig bírtam, nem bírta a tüdőm.
Egy doboz cigi egy lakástőz szénmonoxid mérgezésével ér fel.
Erre vannak akiknek szatyornyi csikk van hetente a kocsijukban erkélyükön stb.
Mire jó ez? Másokat is mérgeznek vele. Suliból ha jövök ki, a buszmegállóból dől a füst. és csak hatan vannak. Olyan szinten dől a füst belőle, mintha egy kuka gyulladt volna ki.
Ellazít, felszabadít, fájdalmat csillapít
Elmélyülni segít, és ha úgy van, magasra repít...
A dohányos függő. Olyan, mint a városokban a saját hányásában fetrengő részeges utcalakók. Azoknak sem olyan "jó", de már nem tudnak szabadulni az alkoholizmusukból.
A dohányos is ugyanilyen embertípus, csak náluk külsőleg ez nem ilyen egyértelmű, úgyhogy ők ráadásul nem is vallják be. Még maguknak sem.
De én letettem. Simán. Utáltam mint a sz*rt. Engem is ellazított mégis letettem.
rengeteg pénzt lehet vele megspórolni.
"rengeteg pénzt lehet vele megspórolni."
Látom elsiklottál a függőségről szóló kifejtésem mellett, pedig az válasz a felvetésedre.
Én a nyugtató, lecsillapító hatása miatt szoktam rá. Mára már teljesen a mindennapi rutinom részévé vált.
Értelemszerüen tudom hogy ártalmas az egészségemre, de nem hiszem hogy le tudnék szokni, igaz nem is nagyon akarok jelenleg.
"Értelemszerüen tudom hogy ártalmas az egészségemre, de nem hiszem hogy le tudnék szokni, igaz nem is nagyon akarok jelenleg."
Amúgy az engem nem is érdekelne, hogy a ti saját egészségetekre ártalmas, az viszont már annál inkább zavar, hogy pöfékeléskor a köröttetek lévő 10 másik ember egészségét nem veszitek figyelembe. Örülnék, ha néha ezt is figyelembe vennétek, mert a mindennapi tapasztalat az, hogy magasról sz.rtok rá. (Legjobb, mikor anyuka a babakocsiba fújja a füstöt... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!