Ismerősnek jelölt a futár, ez csak szerintem furcsa?
Figyelt kérdés
Van egy hely, ahonnan elég gyakran rendelek, ha épp lusta vagyok, sokszor ugyanaz a futár hozza ki, egy idősebb pasi. Egy idő után sokszor megkérdezte hogy vagyok, mi újság, én sosem álltam le vele nagyon beszélgetni, csak a kezébe adtam a pénzt és mondtam, hogy minden rendben. Ma mentem az utcán és rámköszönt, majd bejelölt ismerősnek a Facebookon. Én 20 vagyok, ő kb 40-50 között. Csak én érzem ezt egy kicsit kellemetlennek/furcsának vagy más szerint is az? Nem jelöltem vissza.2020. júl. 24. 17:03
21/23 anonim válasza:
20
Szívesen, kellemes hétvégét:)
23/23 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik mindenkit csak egy szimpla látásból már jelölnek is befele ismerősnek.
De még mindig jobb, mint ha úgy jelölne be, hogy sosem láttátok egymást személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!