Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismerősnek jelölt a futár, ez...

Ismerősnek jelölt a futár, ez csak szerintem furcsa?

Figyelt kérdés
Van egy hely, ahonnan elég gyakran rendelek, ha épp lusta vagyok, sokszor ugyanaz a futár hozza ki, egy idősebb pasi. Egy idő után sokszor megkérdezte hogy vagyok, mi újság, én sosem álltam le vele nagyon beszélgetni, csak a kezébe adtam a pénzt és mondtam, hogy minden rendben. Ma mentem az utcán és rámköszönt, majd bejelölt ismerősnek a Facebookon. Én 20 vagyok, ő kb 40-50 között. Csak én érzem ezt egy kicsit kellemetlennek/furcsának vagy más szerint is az? Nem jelöltem vissza.

2020. júl. 24. 17:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20

Szívesen, kellemes hétvégét:)

2020. júl. 26. 11:46
 22/23 anonim ***** válasza:

21.

Oké :)

2020. júl. 26. 12:57
 23/23 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akik mindenkit csak egy szimpla látásból már jelölnek is befele ismerősnek.

De még mindig jobb, mint ha úgy jelölne be, hogy sosem láttátok egymást személyesen.

2021. júl. 5. 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!