Ismerősnek jelölt a futár, ez csak szerintem furcsa?
Látom a gyertya lángja kevés:))) A mai világ s erkölcsök szabadabbak régmúlthoz képest s pláne a fiataloknál....dereng már? :)))
Látod, ez a te naivitásod..."neved s fotód"...el is buktál.
ui: nem bántás 1 betűm sem csak szókimondás;)
10.
Ne foglalkozz vele kérdező, főállású troll, mellékállásban középszerű költő. Félrebeszél a gyógyszertől.
12
Éljen a gyűlölet s irigység prédikátora, akinek még egy nick sem jutott, nemhogy ész:)))
Talán gondolkozz el az írtakon s mozdulj ki néha a szobából s ne csak a wc-re bár előtte fürdjé le;)
14
Az, hogy kiteszed a világnak neten...félőrülteknek otthonukba is;)
Az utcán sem milliók látnak neveddel csak páran...s az utcán nem jelölnek meg, hogy jelöld vissza bár lassan eléred egy sötét sikátorban sétálva, ha ennyire naiv maradsz:DDD
16
Még mindig nem érted, kegyetlen vagy:D....A NETRŐL VAKARD LE A FOTÓDAT-NEVEDET, AHOL KAPCSOLATBA TUDNAK VELED LÉPNI S ISMERŐSEIDDEL---A BUTABUKRÓL;) Nagyobb bötűvel már nem tudom kiírni:)))
Minden elmeháborodott ott gyűjti a naivkákat s nem a hivatalban....értsd már meg vagy jelöld vissza...nekem aztán mindegy, gondolhatod:)
Kedves 13, azaz "canobix"!
Hű de büszke vagy az álnevedre, miközben itt papolsz az adatvédelemről meg a privát szféráról :D Tudod, erre van a mondás: bort iszik... (Vagy csak nem vetted észre a "nick elrejtése funkciót" :))
És légyszi írj már valami jobbat, ez a legutóbbi nem volt elég rímes. Majd aztán lefürdjök', de csak temiattad.
18 nyominom!
S e nickkemmel most baromi sokra mész ugye:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ennyi belefér a fórumba, nem úgy mint nálad a kádba:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!