Szerintetek is furcsa, ha egy nő szeret és tud is szkanderezni?
Jól kijövök a párom barátaival (autószerelők, CNC-sek többnyire) már jó ideje ismernek, és még mindig furának találják ezt a tulajdonságom, illetve azt hogy érdekelnek a gépek. Már többször mondták, hogy ha rám néznek ezt sosem gondolnák. Alapjában tiszta, ápolt megjelenésű vagyok, természetes szőke hajú és max egy szolid nyakláncot viselek.És ezek a műkörmös,plázás dolgok nem
érdekelnek. Szeretek a párommal lenni és segíteni neki+ tök jó, hogy az autóinkkal kapcsolatos dolgokat is meg tudjuk beszélni egymással. (Jól kiművelt a témában) És ő nem várja el tőlem, hogy mindig én végeztem a házimunkát, ha fáradt vagyok, mert épp sok túlórát vállaltam, (anyagvizsgáló vagyok egy cégnél 3 műszakban) ő ezeket mindenféle rossz szó nélkül elvégzi. Mondjuk a barátoktól szinte csak a panaszkodásokat halljuk, hogy a nője
megcsalta, becsapta, stb mi max a tv műsoron kaptunk eddig össze, meg szeretjük egymást cikizni pl ha látunk egy öregember vagy öregasszonyt, akkor azokról jó poénokat szoktunk kitalálni én őt egy időben töpszli pelikánnak hívtam, meg vannak még cifrábbak is, mostanában csak albínónak hív. 8 éve vagyunk együtt a magunk infantilis módján, bár ő 12 évvel idősebb nálam, én 34 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!