Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a telemarketing...

Mit gondoltok a telemarketing hívásokról?Hogy szoktatok reagálni?

Figyelt kérdés
Amikor mindenféle ajánlattal bombáznak.

2020. júl. 21. 10:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Na ez az amit nem értek. Engem is egy időben boldog-boldogtalan hívogatott, nem tudom hogy csak azért mert nekik se munkájuk, se szabadidejük, se pihenni nem szoktak, miért hiszik egyből hogy más is marhára ráér telefonon trécselni a nap bármelyik szakában. Ráadásul megbeszélünk valamit és még 2-szer visszahív, hogy miben is maradtunk... Ahelyett hogy dobna egy üzenetet, emailt és arra tudok válaszolni amikor épp van pár percem, és utána ott lesz az infó leírva, visszakereshető módon.

Egyszerűen nem értem, mi a létjogosultsága a telefonálásnak 2020-ban ekkora mértékben. Mindenki ennyire ráér? :D

2020. júl. 22. 07:09
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a mai okostelefonok már kijelzik általában ha spam hívás jön be, ezeket nem veszem fel.
2020. júl. 22. 13:43
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Röviden meghallgatom miről is van szó. Volt hogy lejárt hűségcsomagot hosszabbíthattam így meg, hívhattak volna korábban is, mert feleslegesen fizettem a lejárt hűségidő miatt.

Szóval jól jött, így be sem kellett mennem az ühyfélszolgálatra. Máskor ajándékcsomagot vettem így, mindenféle vitaminokat, teákat, ez is jól jött, mert sem időm, sem idegzetem nincs utánajárni ilyen szaroknak. Ha biztosítós hív, attól illedelmesen elköszönök mert nem érdekel.

Összességében nekem semmi bajom az ilyenekkel.

2020. szept. 14. 13:24
 24/28 anonim ***** válasza:
30%
Az a gond h mindig lehetetlen időpontokba hívják az embert,vagy dolgozik az ember vagy épp vacsorazik, bevasarol épp alszik stb. Ha vki nem elég kemeny velük akkor elkezdik hajtani a magukét. Ki..aszott erőszakosak rámenőssek tudnak lenni és itt ütődik ki nálam a biztosíték. Én tisztelettudó vagyok,tudom h mások zaklatásából élnek míg én teljes koncentrációt igényelve kimutatásokat készítek, s elmondom köszönöm de nem érdekel, addig ő fújja a magáét. Elmondom normálisan megtisztelt h felhívott hisz ő is dolgozó ember/ igaz nem épp a legnemesebb szakma/s közlöm h ne haragudj de nem erdekel az ajánlat..nem hogy letenné még inkább belendűl s jönnek a tréningeken betanult nyomulós kérdéseikkel na ekkor kezd el nálam szakadni a cerna. Nem ertem miert leteznek még ilyen munkák a piacon s egyátalán kik azok akik ezt élvezik csinálni? Nem az se állja meg a helyét nálam h nincs más. Sztem van más vannak tisztesseges munkak, mert ez nem az. Netto 8 oraba reggel, delben, este idegeneket zaklatva gyomor is kell hozzá sztem. Főleg a tukmáláshoz. Menjen el ertekteremto munkat vegezni. Max a nyugdíjasokat lehet behúzni a csőbe.
2020. okt. 4. 21:40
 25/28 anonim ***** válasza:
68%
24# te mert aztán értékteremtő munkát végzel mi? Azért mert téged nem érdekel az ajánlatuk attól még mást igen. Ne magadból indulj ki. Gondolom nekik sem egy álommunka akik ezt csinálják, de ez van. Az ilyet mint te vagy, be kéne dobni a versenyszférába, aztán megsütheted a semmirekellő koncentrációt igénylő kimutatásaidat. Meert az aztán minden, csak nem értékteremtő.
2020. okt. 7. 17:59
 26/28 anonim ***** válasza:
32%
Nyugodj le 25ös egyreszt fogalmad sincs mirol beszelsz az h ertekteremto a munkam?..sztem az bar fogalmad sincs semmirol majd amikor benne vagy vmiben s pont akkor zaklatnak talán átérzed a helyzetet. Semmirekellő kimutatasaid óhh te aztan bm tudod 😂😂😂ja versenyszferaba dolgozom bocs...bocs hogy nem ertekesítes amikor vezetod keze alá dolgozol s zaklatnak a semmirekellő hívásaikkal h adjam a főnököt.Amikor épp carok és közlöm vele most nem jó carok! és akkor is mondja!S a nap minden lehetetlen napszakaba bactat az eladhatatlan termekeivel.Igen van más munka gyartas termeles takarítás igen az értékteremtő de amikor 200ezres porszívóval lehuznak egy idős nyugdíjast bm s hagy ne soroljam..az minden bm csak nem értékteremtő.
2020. okt. 7. 19:12
 27/28 anonim ***** válasza:
79%

21-esnek:

Már miért lenne szabadideje? Szerinted ez nem egy munkahely, ahová szintén bejárnak az emberek a saját idejükben? Ráadásul hobbiból hallgatja végig a sok bunkó anyázását?

Az emberek mérhetetlenül ostobák és taplók. Nálunk olyan ügyfelek vannak, akik előtte egy szerződésben BELEEGYEZTEK abba, hogy keresheti őket a cég marketinges megkeresésekkel, mégis puffodnak, meg minket szidnak. Talán el kéne olvasni azt a szerződést, vagy megtanulni értően olvasni esetleg! Fene nagy leányálom egy tahó ügyfelet még 2x visszahívni, csak mert ez a protokoll, meg a szövegben 2 kifogást kell kezelni, mielőtt bonthatnám a vonalat. Senkinek nem kívánok jobb hobbit, aki ezen hőbörög, de komolyan!

2021. máj. 26. 20:11
 28/28 anonim ***** válasza:
52%

Ha a válaszom elejét is elolvastad volna, akkor láttad volna, hogy egy előző kommentre reagáltam - az volt a téma, hogy ismerős hív telefonon, magánügy kapcsán. Az ismerőseimnek nem az a munkahelye, hogy személyes ügyekben telefonáljanak.

(21-es voltam)

2021. máj. 27. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!